۲۰ آذر ۱۳۹۲، ۱۶:۱۹

در بازدید محسن هاشمی از دانشگاه آزاد شهریار مطرح شد؛

مکان فعلی دانشگاه آزاد در شان این شهرستان نیست

مکان فعلی دانشگاه آزاد در شان این شهرستان نیست

شهریار – خبرگزاری مهر: معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی طی بازدید از دانشگاه واحد شهریار، ضمن ابراز تاسف و تعجب از ضعف امکانات آموزشی و رفاهی این مرکز، گفت: مکان فعلی دانشگاه آزاد اسلامی شهریار در شان این شهرستان نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهریار در سال 87 با مجوز هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی آغاز به کار کرد اما متاسفانه پس از گذشت پنج سال هنوز این واحد دانشگاهی، مکانی مستقل برای برگزاری کلاس ندارد و سه هزار دانشجوی این دانشگاه همچنان در بلاتکلیفی به سر می بردند.

کلاسهای این واحد دانشگاهی در حال حاضر به دلیل وجود مشکل در واگذاری زمین و صدور پروانه ساخت، در مدرسه ای فرسوده که در فهرست تخریب و بازسازی آموزش و پرورش قرار دارد، برگزار می شود که صد البته فضای محدود آن پاسخگوی سه هزار دانشجو نیست!

نبود مکان مناسب برای برگزاری کلاسها و امکانات رفاهی از قبیل سالنهای ورزشی، غذاخوری، کتابخانه، فضای سبز، مسجد، کافی نت، عدم صدور پروانه ساخت، فضای محدود و مخروبه، بلاتکلیفی دانشجویان و... از جمله مسائلی است که دست به دست یکدیگر داده اند تا این واحد دانشگاهی هر روز بیش از پیش به مرز تعطیلی و انحلال نزدیک شود.

در این راستا و به منظور بررسی و رفع مشکلات موجود بر سر راه آموزش عالی در شهریار، پیش از ظهر امروز معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی از این واحد دانشگاهی بازدید کرد و طی جلسه ای با حضور فرماندار، رئیس و اعضای شورای شهر و رئیس دانشگاه آزاد شهریار به بحث و تبادل نظر در این رابطه پرداختند.

دانشگاه آزاد شهریار در شان دانشجویان این شهرستان نیست

محسن هاشمی رفسنجانی در این بازدید ضمن اظهار تاسف از عدم پیشرفت فیزیکی ساختمان دانشگاه آزاد شهریار اظهار داشت: باید مکان مناسبی برای تحصیل دانشجویان دانشگاه آزاد در شهرستان شهریار در نظر گرفته شود.

این مسئول در ادامه طی بازدید از محل دانشگاه فعلی شهریار که در دبیرستان امام خمینی(ره) سابق واقع است، افزود: این دانشگاه در شان و شخصیت دانشجویان و شهروندان شهرستان شهریار نیست.

وی بیان کرد: جمعیت 800 هزار نفری شهریار شایسته امکانات بهتر و بیشتری است که با توجه به جمعیت جوان این شهرستان، ایجاد و ارتقای زیرساختهای فرهنگی، علمی و آموزشی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: دانشگاه آزاد شهریار ظرفیت پذیرش 12 هزار دانشجو را دارد و پذیرش دانشجو در این شهرستان 95 درصد است، اما مکان و تجهیزات آموزشی مناسبی برای دانشجویان وجود ندارد و می توان گفت فاقد فضای دانشگاهی به معنای واقعی است.

شورا و شهرداری شهریار سند مالکیت را به دانشگاه آزاد واگذار کنند

هاشمی عنوان کرد: دانشگاه آزاد ورامین فضای بسیار مطلوبی را برای تحصیل دانشجویان دارد که باید چنین فضایی در شهرستان شهریار نیز ایجاد شود.

وی گفت: دانشگاه آزاد هیچ گونه اعتباری از شهرداری نمی خواهد چون هزینه ساخت دانشگاه از منبع شهریه دانشجویان تامین می شود، فقط شهرداری و شورای شهر شهریار باید سند زمین هفت هکتاری مورد نظر را به نام دانشگاه آزاد بزنند.

این مسئول یادآور شد: در این زمینه شورای شهر مانع از تغییر کاربری این زمین است و اعلام کرده که این زمین دارای کاربری کشاورزی است و نمی توان تغییر کاربری بر روی آن انجام داد.

دانشگاه برای اخذ تسهیلات بانکی و احداث ساختمان نیازمند سند مالکیت است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهریار نیز در حاشیه این جلسه به خبرنگار مهر گفت: دانشگاه آزاد واحد شهریار در سال 87 با مجوز هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی آغاز به کار کرد و شورای شهر شهریار نیز به منظور توسعه و رشد سرانه های علمی، فرهنگی، آموزشی و اجتماعی شهرستان زمینی را به این واحد هبه کرد، دانشگاه نیز دور این زمین را حصار کشید تا پس از صدور پروانه ساخت اقدام به احداث ساختمان کند اما متاسفانه تاکنون پروانه ساخت از سوی شهرداری شهریار صادر نشده است.

سیامک باقریان ادامه داد: در جلسه امروز مقرر شد با همکاری شهرداری و شورای شهر شهریار علاوه بر صدور پروانه ساخت، مالکیت زمین نیز از سوی شهرداری به دانشگاه واگذار شود چراکه دانشگاه برای اخد تسهیلات بانکی و ساخت ساختمان نیاز به سند مالکیت دارد.

این مسئول عنوان کرد: با توجه به رویکرد مثبت شورای جدید نسبت به تعامل و همکاری با دانشگاه، این واحد آموزشی آمادگی کامل دارد در صورت رفع این مشکلات بلافاصله با تامین بودجه از محل اعتبارات دانشگاه و تسهیلان بانکی عملیات احداث ساختمان را در اسرع وقت آغاز کند.

کلید ساخت دانشگاه آزاد شهریار در دستان شورا و شهرداری

وی در پاسخ به این سوال که کلنگ احداث ساختمان دانشگاه چه زمانی بر زمین خواهد خورد، افزود: کلید ساخت دانشگاه آزاد اسلامی شهریار در دستان شهرداری و شورای شهر است و بستگی به تصمیمات آنها دارد.

رئیس دانشگاه آزاد شهریار با اشاره به حضور محسن هاشمی رفسنجانی در شهریار و بازدید از محل برگزاری کلاسها، بیان کرد: معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه امروز با تاکید بر این مطلب که نمی توان در مال غیر سازندگی کرد، گفت که این دانشگاه در شان مردم شهریار نیست و به شدت از ضعف این واحد آموزشی تعجب و گلایه کرد.

تاسف و تعجب هاشمی از ضعف امکانات رفاهی دانشگاه آزاد شهریار

این مسئول ادامه داد: هاشمی از ضعف دانشگاه شهریار متاسف شد و عنوان کرد که شهرستان 800 هزار نفری شهریار لایق امکانات و تجهیزات بهتری به ویژه در زمینه فرهنگی، اجتماعی و آموزشی است.

باقریان در پاسخ به این سوال که آیا مدرسه فعلی پاسخگوی نیاز دانشجویان است، یادآور شد: در حال حاضر به لحاظ امکانات آموزشی مشکلی وجود ندارد اما امکانات رفاهی بسیار ضعیف است، دانشجویان علاوه بر استاد و کلاس درس به امکانات دیگری نظیر سالن غذاخوری، سالن تربیت بدنی، فضای سبزگ، کتابخانه، کافی نت، مسجد و.. نیز دارند.

وی تاکید کرد: دانشگاه آزاد شهریار حتی حاضر به خرید زمین مذکور از شهرداری است تا با واگذاری سند به این دانشگاه، بتوان با استفاده از تسهیلات جانبی امکانات درخور شان دانشجویان این شهرستان را فراهم آورد.

رئیس شورای اسلامی شهر شهریار نیز در گفتگو با خبرنگار مهر در این زمینه اظهار داشت: در جلسه مذکور مقرر شد تمام دستگاه ها و نهادهای دخیل در امر توسعه و ساماندهی دانشگاه آزاد شهریار با همکاری و مساعدت لازم برای رفع مشکلات موجود تلاش کنند، شورای شهر نیز حمایت همه جانبه و قانونی خود را از این موضوع اعلام کرد.

حسین حق وردی در زمینه تکلیف زمین واگذار شده به دانشگاه از سوی شورای شهر بیان کرد: زمین مذکور در دوره پیشین شورای اسلامی شهر شهریار به دانشگاه آزاد اسلامی واگذار شده بود و مقرر شد ساختمان این دانشگاه طی شش ماه ساخته شده و مورد بهره برداری قرار گیرد اما متاسفانه این اتفاق رخ نداد.

وی افزود: با توجه به قوانین شورا، به طور معمول زمینهای واگذار شده از سوی این نهاد برای پروزه های عمرانی و ... دارای یک بازه زمانی مشخص است که اگر عملیات اجرایی در آن بازه زمانی محقق نشود، زمین واگذار شده جهت استفاده در کاربریهای دیگر به شورا باز می گردد.

این مسئول متذکر شد: البته در حال حاضر شورای شهر خواستار آغاز عملیات احداث ساختمان است و امید می رود مساله دانشگاه آزاد شهریار به مرحله بازپسگیری زمین نرسد.

رئیس شورای اسلامی شهر شهریار در پاسخ به سوالی مبنی بر مهلت دانشگاه آزاد برای آغاز عملیات احداث ساختمان، گفت: تلاش شورای شهر بر این است که در نهایت همکاری این زمین متعلق به دانشگاه آزاد باقی بماند و پیش بینیها بر آن است که عملیات احداث ساختمان تا پایان سالجاری آغاز شود.

کد خبر 2193656

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha