محمد جهان تیغی در گفتگو با مهر اظهار داشت: در هشت ماه گذشته در بخش دولتی 15 هزار نفر و در بخش غیر دولتی نیز 11 هزار نفر در دوره های آموزشی کوتاه مدت و میان مدت این سازمان شرکت داشتند.
وی با بیان اینکه 200 آموزشگاه آزاد در استان فعالیت دارند ادامه داد: این آموزشگاه ها در شهرهای بزرگ و در جوار مراکز آموزش دولتی کار مهارت آموزی به متقاضیان را در رشته های متعدد برعهده دارند.
وی آموزش و توانمندسازی آسیبدیدگان اجتماعی شامل مددجویان زندان ها و همچنین زنان بی سرپرست در حاشیه شهرها را به عنوان یکی از اولویت های این سازمان عنوان کرد و ادامه داد: سیستان و بلوچستان تنها استانی است که تعداد 2 مرکز آموزش فنی و حرفهای در زندان های استان ایجاد کرده است.
جهان تیغی افزود: در حال حاضر در مناطق آسیب دیده اجتماعی از جمله حاشیه شهر زاهدان شامل محله های شریعتی، مسجد ابوذر، شیرآباد و کریم آباد نیز مرکز فنی و حرفهای این سازمان در راستای توانمند سازی اقشار آسیب پذیر فعال است.
وی آموزش در مناطق روستایی و عشایری را نیز یکی دیگر از اولویت های این سازمان عنوان کرد و گفت: آموزشهای مهارتی در صورتی که مورد حمایت شورای برنامهریزی استان قرار گیرد بستر قابل توجهی در ایجاد اشتغال در مشاغل کوچک و بزرگ فراهم خواهد ساخت.
نظر شما