به گزارش خبرنگار مهر، رامز نصیری صالح بعد از ظهر شنبه در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دستگاه ها، دانشگاه ها و موسسات پژوهشی استان اردبیل افزود: تلاش خواهیم کرد در قالب این مرکز بستر مناسب پژوهش های کاربردی را فراهم آوریم.
وی تحقق این مهم را در گرو تعامل و ارتباط محققان و شرکت ها با جهاددانشگاهی استان دانست و اضافه کرد: اين مركز به امكانات ويژه اي مجهز است و پژوهشگران در آن به بررسي طرح هاي مختلف مي پردازند تا نتايج حاصله را در رفع مشكلات جامعه و بيماران به كار بندند.
سرپرست جهاددانشگاهی واحد استان با اشاره به فعاليتهاي پژوهشي این واحد استانی تصریح کرد: اين واحد در حوزه هاي فني و مهندسي، علوم انساني و درمان ناباروري فعاليت هاي پژوهشي و تحقيقي انجام مي دهد.
وی با اشاره به فعاليت هاي انجام گرفته در حوزه فني و مهندسی یادآور شد: تهيه طرح هادي روستاهاي جدا، صيادآباد، چنار، عباس عليلو، درگاهلو، وان سفلي، افسوران، اصلاح هندسي تقاطعات شهر اردبيل، مطالعات مكان يابي پايانه هاي شهر اردبيل و مطالعه بافت فرسوده شهر كلور از جمله این طرح هاي پژوهشي است.
نصیری صالح عنوان کرد كرد: فعاليت پژوهشي مهندسي بافت استخوان و فعاليت پژوهشي گياهان دارويي با تاكيد بر فندق هاي استان به عنوان دو زمينه مهم پژوهشي اين واحد بوده است كه در سال هاي 89 و 90 مجوز هاي لازم براي آن كسب شده است.
وي با اشاره به فعاليت مركز درمان ناباروري، مركز مشاوره و آزمايشگاه ژنتيك و دفتر نمايندگي بانك خون بند ناف نوزاد در اردبيل متذکر شد: آزمايشگاه هاي تشخيص طبي، ژنتيك و سيتوژنتيك و جنين شناسي در مركز درمان ناباروري جهاددانشگاهي اردبيل راه اندازي شده تا بتوانند در انجام تحقيقات لازم نقش موثري ايفا کنند.
نصیری صالح با اشاره به حضور این مرکز در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دستگاه ها، دانشگاه ها و موسسات پژوهشی استان اردبیل تاکید کرد: نمايشگاه تلاش خواهد كرد متناسب با شعار هفته هفته پژوهش که "پژوهش و فناوری کلید توسعه پایدار نامگذاری شده" اطلاعات مناسبي را به بازديدكنندگان ارائه کند.
نظر شما