به گزارش خبرنگار مهر، علی پیرفلک بعد از ظهر دوشنبه در جلسه تنظیم میوه و تره بار قائم شهر با بیان اینکه باید فروشندگان مرکبات، بومی و غیربومی، شاغل یا تک شغلی بودن آنها باید شناسایی شود، اظهارداشت: در میدان تره بار شهرستان نباید خرده فروشان مرکبات، شاغلین بخشهای دولتی و غیردولتی، مغازه دار، غرفه داران بازار تره بار، عمده فروش و غیر قائم شهری باشد.
وی تصریح کرد: برای شناسایی افراد خرده فروش و عمده فروش مرکبات در میدان تره بار قائم شهر شهرداری با کمک اصناف از طریق سامانه می تواند برای این افراد تشکیل پرونده و کارت صادر کند.
وی بیان کرد: سختگیری با دست فروشان سال گذشته خوب جواب داد.این مسئول با اعلام اینکه مخالف شیوع دست فروشی در شهرستان هستم، افزود: دست فروشی ارکان و اصول شهری را زیر سوال می برد و این افراد بدون بیمه، مغازه ، پرداخت مالیات و عوارض و سرمایه اندک خود بدنبال کسب درآمدند که این امر موجب مشکلاتی می شود.
پيرفلك با اشاره به اینکه برای ساماندهی فروشندگان مرکبات در این شهرستان، گفت: برای ساماندهی آنها باید نخست غرفه بندی، صدور کارت و دریافت اجاره از فروشندگان اجرا شود.
فرماندار قائم شهر با بیان اینکه به منظور مدیریت و ساماندهی دست فروشان و خرده فروشان مرکبات شهرستان باید برنامه ریزی درستی شود، اذعان داشت: برای جلوگیری مزاحمت برای ساکنین اطراف و گسترش آن موجب ایجاد مشکلات در زندگی رزمره آنها، جلوگیری از اختلال در رفت و آمد وسایل نقلیه، تضعیف میدان تره بار قائم شهر که بعنوان مرکز خرید و فروش شمال کشور، جلوگیری از عرضه مرکبات که توسط سارقین باغات به مردم با قیمت مناسب، حمایت از اصناف و کسبه در میدان بار و خرده فروشان مرکبات و تفکیک و تمیز کردن آنها با عمده فروشان باید مدیریت شود.
پیرفلک بیان کرد: شهرداری، نیروی انتظامی و دستگاههای اجرایی مرتبط با تعامل و همکاری، انجام فنس کشی محدوده میدان تره بار قائم شهر، طراحی برای ورود و خروج خودروهای حمل بار مرکبات، نصب کیوسک نگهبانی، تابلوی توقف مطلقا ممنوع، حمل با چرثقیل، اعمال قانون و توقیف خودرو، ساعت فعالیت میدان بار 7 صبح الی 6 عصر موجب ساماندهی و رفع مشکلات می شود.
نظر شما