به گزارش خبرنگار مهر، محمود خالقی پیش از ظهر دوشنبه در مصاحبه مطبوعاتی که در محل معاونت پژوهش مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران برگزار شد، اظهار داشت: 309 کتاب و کتابچه از طلاب خواهر در موضوعات مختلف آماده نشر است و طی روزهای آینده رونمایی می شود.
وی بیان داشت: طراحی، تصویب و اجرای نظام پژوهشی پاسخگو به مسائل علمی پژوهشی زنان، پشتیبانی نظام آموزش پژوهش محور و جهت دهی به استعدادهای پژوهشی و تربیت پژوهشگران از جمله مواردی است که معاونت پژوهش تحقق آنها را دنبال میکند.
معاون پژوهش مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران با اشاره به دفتر برنامه ریزی و ارزیابی پژوهشی افزود: این دفتر در راستای تدوین سیاستها، برنامه ریزی، ساماندهی، نظارت و ارزیابی فعالیتها و امور کلان پژوهشی فعالیت میکند.
وی ادامه داد: این دفتر وظایفی همچون پیشنهاد سیاستهای کلان و برنامه های امور پژوهشی، مطالعه، طراحی و بهینه سازی نظام جامع پژوهشی و نیازسنجی و تعیین اولویت های پژوهشی حوزه های علمیه خواهران را برعهده دارد.
خالقی با اشاره به مدیریت امور پژوهشی واحدهای حوزوی افزود: این مدیریت اجرای برنامه ها و نظارت بر امور پژوهشی در محدوده حوزه های علمیه خواهران را برای طلاب شاغل به تحصیل بر عهده دارد.
معاون پژوهش مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران با اشاره به وظایف این مدیریت ادامه داد: مدیریت و نظارت بر پژوهش های پایان دوره آموزشی طلاب، شامل تحقیقات پایانی سطح دو و پایان نامه های سطح سه و رساله های علمی سطح چهار و غنی سازی برنامه آموزشی حوزه های علمیه خواهران با مولفههای آموزشی را برعهده دارد.
وی یادآور شد: تاکنون 18 هزار و 243 تحقیق پایانی ارائه شده است که از این تعداد 14 هزار و 124 مقاله دفاع شده اند.
معاون پژوهش مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران با بیان این که محتوای این تحقیقات از پایان نامه پایین تر است، عنوان کرد: از مجموع پایان نامه هایی که در سطح سه ارائه شده است 364 نفر دفاع کرده اند.
وی عنوان کرد: عمده موضوعات تحقیقات پایانی سطح دو قرآن و حدیث با دارا بودن 32 درصد از کل موضوعات، 21 درصد مسائل اجتماعی و 11 درصد اخلاق و تربیت بوده است.
خالقی تصریح کرد: در پایان نامه ها نیز 51 درصد موضوعات تفسیر قرآن کریم، 22 درصد سیره معصومان (ع) و هفت درصد مسائل فقهی و حقوقی بوده است.
نظر شما