جمشید اسکندری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: وجود ارتباطات قوی و مناسب بین اجزای نظام دانش و اطلاعات کشاورزی در بعد فرایند، تولید، انتشار و پذیرش تکنولوژی امری ضروری است.
وی بیان کرد: بدیهی است بدون انتقال یافتههای تحقیقاتی و عدم استفاده تولیدکنندگان بخش از این یافتهها به تدریج نتایج ارزشمند فعالیتهای تحقیقاتی در قفسههای کتابخانهها بایگانی و به فراموشی سپرده میشود.
معاون مدیریت ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان یادآور شد: انتقال یافتههای تحقیقاتی به قشر کشاورزان و تولیدکنندگان وظیفه اصلی معاونت ترویج است.
وی ادامه داد: فرآیند انتقال یافتههای تحقیقاتی با اطمینان از سازگاری یافتهها در شرایط بهرهبرداران به صورت گسترده در قالب روشهای مختلف انجام میگیرد.
اسکندری به پروژه مدیریت جامع تولید محصولات کشاورزی با شیوه مدرسه در مزرعه اشاره کرد و افزود: توانمند کردن کشاورزان و کارشناسان در اعمال مدیریت محصول بر اساس شناخت از کشت بوم زراعی از بذر تا بذر، کاهش هزینههای تولید و تبدیل کشاورزان به مدیران مزارع از اهداف این پروژه است.
وی افزود: فراهم شدن زمینه انتقال دانش و تجربه از طریق کشاورز به کشاورز، برقراری ارتباط پویا بین مروج، محقق، کشاورز واجرا، حفظ محیط زیست، سلامت گیاه، تولید کننده و مصرف کننده از دیگر اهداف پروژه مذکور است.
نظر شما