به گزارش خبرنگار مهر، عادل کاظمی بعد از ظهر سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: شركت توزيع نيروي برق استان زنجان در جهت نيل به اهداف تعيين شده در توسـعه و استفاده از پژوهش و فن آوري هاي نويـن و نيز همسو با شركت توانير در جهت رشد كمي و كيفي پروژه هاي تحقيـقاتي و ساير زمينه ها، فعاليت هاي مناسبي را انجام داده است.
وی ادامه داد: در خصوص پروژه هاي تحقيقاتي، بعد از تشكيل شركت در سال 73، اولين پروژه در سال 76 انجام يافته است و تا سال 88 فقط 8 پروژه به تصويب رسيده و اجرا شده است و در 4 سال منتهي به سال 92 تعداد 9 پروژه تحقيقاتي انجام يافته و 3 پروژه در حال انجام و 3 پروژه در حال بررسي است.
کاظمی افزود: در طي چهار سال گذشته با ارائه حدود 48 مقاله در زمينه هاي مختلف صنعت برق و در كنفرانسهاي داخلي و خارجي توانسته است فعاليت علمي همكاران اين شركت را به جامعه صنعت برق كشور ارائه نمايد. در اين زمينه در کنفرانس سيرد 2013 استکهلم سوئد اين شركت با ارائه دو مقاله رتبه نهم را در بين شرکت هاي توزيع برق کسب نموده است. همچنين در کنفرانس سيرد فرامنطقه اي در سال 91 تعداد پنج مقاله در موضوعات شش گانه کنفرانس ارائه نمود.
مدیرعامل شرکت توزيع نيروي برق استان زنجان گفت: از جمله مقالات پذيرفته شده شركت توزيع نيروي برق استان زنجان ، پذيرش 2 مقاله در كنفرانس سيرد 2013 – استكهلم سوئد و 5 مقاله در سيرد منطقه اي ايران است.
کاظمی افزود: از جمله ساير فعاليت هاي انجام شده در حوزه پژوهش ، چاپ دو كتاب با عناوين - ” روش هاي طراحي در علوم مهندسي ” مولف : عادل كاظمي و ”راهنماي جامع طراحي و محاسبات روشنايي با نرم افزارDialux 4.8 ” مولفين: وحيد آين- حميدرضا رادمند مي باشد. همچنين يك كتاب ديگر در حال بررسي و چاپ با مشاركت دانشگاه زنجان است.
مدیرعامل شرکت توزيع نيروي برق استان زنجان گفت: همزمان با هفته پژوهش در سال گذشته اين شركت نمايشگاه دائمي دستاوردهاي پژوهشي و تحقيقاتي در محل شركت برپاكرده است كه ازجمله فعاليت هاي بارز شركت در زمينه پژوهش است.
كاظمي دعوت از دانش آموزان نخبه در زمينه رباتيك و نمايش آنها در جشنواره دانش آموزي با هدف تشويق آن دانش آموزان و ايجاد انگيزه در فرزندان همكاران در برنامه كاري اين شركت گنجانده است.
وی ادامه داد: طراحي و ساخت سيستم هاي تست معيوب بودن تجهيزات كاركرده با روش غير مخرب (مانند رله ها – ايگنيتورها– خازن ها - ...)، طراحي و ساخت اسكنر پروفيل شبكه هاي زير زميني (براي مشخص نمودن مسير كابل و ساير تجهيزات)، طراحي و ساخت كليد فيوز كاردي جهت استفاده در كليدهاي پيچاز، جايگزيني تيرهاي بتوني و ساير كالاهاي مشابه با مواد مناسب با استحكام بالا و سبك تر و اقتصادي تر (بومي سازي قطعات كامپوزيت با شرايط جغرافيايي زنجان) و يازسنجي سكشنلايزر و اتوريكلوزر در خطوط و جايابي آنها از اولويت هاي تحقيقاتي شركت عنوان کرد.
مدیرعامل شرکت توزيع نيروي برق استان زنجان افزود: طراحي و ساخت فيلترهاي پسيو و اكتيو توليد داخل و اقتصادي براي كاهش هارمونيك و افزايش كيفيت توان بويژه در صنايع روي، تعيين اطلس مقاومت مخصوص خاك زنجان و محاسبه و شبيه سازي طرح هاي تيپ اتصال زمين، شناسايي روش هاي كاربردي كاهش مصرف انرژي در پروسه توليد فلزهاي سرب و روي، ساخت دمپر ضربه برای محافظت بدن برقكار در حادثه سقوط از تير از جمله طرح های اجرایی این شرکت است.
کاظمی افزود: توسعه جامعه فقط با بالا بردن سطح تكنولوژي امكان پذير است. اين امر مستلزم رشد و ارتقاء هماهنگ و سازكار تمام اجزاء (مديريت، صنايع) آن است. ولي انتقال موفقيت آميز تكنولوژي به يك كشور درحال توسعه، نيازمند بوجود اوردن زمينه تحقيق و توسعه داخلي بمنظور انتخاب، انطباق، جذب و توسعه تكنولوژي و مديريت اطلاعات است.
وی افزود: طراحي و ساخت دستگاه آنتي تمپرينگ كنتور (نشانگر تغيير وضعيت كنتور) و طراحي و ساخت قفل مخصوص بجاي اصلي كردن مقره دو طرح پژوهشی و تحقیقاتی اجرا شده در شرکت برق منطقه ای استان زنجان است.
نظر شما