۲۶ آذر ۱۳۹۲، ۱۹:۱۴

کچوئیان:

فلزات بازیافتی مهم ترین منبع تولید فولاد در کشور/ شهرداری اصفهان جایگاهی را به بازیافت آهن قراضه اختصاص دهد

فلزات بازیافتی مهم ترین منبع تولید فولاد در کشور/ شهرداری اصفهان جایگاهی را به بازیافت آهن قراضه اختصاص دهد

اصفهان - خبرگزاری مهر: مدیر عامل شرکت فلز تدارک فولادمبارکه اصفهان با بیان اینکه فلزات بازیافتی مهم ترین منبع تولید فولاد در کشور است، گفت: عدم آگاهی به ارزش قراضه آهن موجب سودبری هنگفت شبکه های واسطه ای می شود و این در حالی است که اگر شهرداری اصفهان جایگاهی را برای بازیافت آهن قراضه اختصاص دهد این پول می تواند به خود شهرداری برسد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا کچوئیان عصر امروز در نشست خبری خود با خبرنگاران درباره برگزاری نخستین همایش ملی صنعت قراضه اظهار داشت: اطلاعات درستی درباره صنعت آهن قراضه در کشورمان وجود ندارد و به عبارتی این صنعت مهم و درآمدزای تمام دنیا در ایران مغفول مانده است که لزوم کار فرهنگی رسانه های مختلف در این زمینه ملموس است.

 وی با اشاره به اینکه بازیافت آهن که در صنعت فولاد استفاده فراوانی دارد، به شکل انفرادی امکان پذیر نیست، افزود: این کار بهتر است در کارگاه های بازیافت انجام شود و پیشنهاد می کنم که شهرداری ها با جانمایی صحیح علاوه بر دیگر جایگاه های بازیافت مکان هایی را نیز برای جمع آوری خاص قراضه آهن اختصاص دهند.

مدیر عامل شرکت فلز تدارک فولادمبارکه اصفهان با تاکید بر اینکه بخش عمده ضایعات ما قراضه های خانگی است، تصریح کرد: عدم آگاهی به ارزش قراضه آهن موجب سودبری هنگفت شبکه های واسطه ای می شود و این در حالی است اگر مردم مسئله علاقه مندی خود به ایجاد جایگاه های بازیافت آهن قراضه را به شهرداری ها منتقل کنند این پول می تواند به خود شهرداری برسد.

وی با اشاره به اینکه شرکت فلز تدارک فولادمبارکه اصفهان نوپا است، اضافه کرد: این شرکت به صورت عملیاتی در کمتر از یک سال گذشته شروع به کار کرده و فعالیت های خود را در حداقل زمان انجام داده است و ایده ها و راهکارهایی برای آینده در نظر داریم که باید عملیاتی شود.

کچوئیان با بیان اینکه از همین امروز به شکل جدی به دنبال خروجی این همایش خواهیم بود، گفت: درصد زیادی از منبع تولید فولاد را قراضه ها تشکیل می دهد اما در بهترین حالت اقتصادی نیز میزان قراضه جواب ما را نمی دهد و باید به فکر  واردات قراضه باشیم اما هنوز زیر ساخت های لازم برای وارد کردن قراضه را تبیین نکرده ایم.

وی با اشاره به اینکه یکی از مشکلات ما نبود استاندارد برای سلامت زایی قراضه است، ادامه داد: اکنون بخش خصوصی ما در زمینه قراضه فعال تر است و یکی از انتقادات من این است که چرا دولتی ها در این وادی قدم نگذاشته اند.

کد خبر 2197858

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha