۲۷ آذر ۱۳۹۲، ۱۵:۰۸

براری:

طرح پیشگیری از سرقت در مرکز مازندران تهیه شد

طرح پیشگیری از سرقت در مرکز مازندران تهیه شد

ساری - خبرگزاری مهر: معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری مازندران از تهیه طرح پیشگیری از سرقت در مرکز استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، وحید براری ظهر چهارشنبه در جمع دادستانهای استان با اشاره به آمار زندانیان حوزه سرقت گفت: بر اساس آمار بیش از 53 درصد مجرمان حوزه سرقت از سارقان سابقه دار هستند که  برخی از آنها برای چندمین بار به جرم سرقت دستگیر شده اند و مراقبت همین 53 درصد نیز در کاهش آمار سرقت تاثیر بسزایی خواهد داشت.

وی با تاکید بر لزوم باز اجتماعی شدن مجرمان و بازگشت سعادتمندانه به زندگی خاطرنشان کرد: معاونت پیشگیری از وقوع جرم، برحسب وظیفه ای که برعهده دارد در 3 حوزه پیشگیری اجتماعی و فرهنگی، پیشگیری امنیتی، انتظامی و وضعی و پیشگیری حقوقی و قضایی فعالیت خود را از سال 1390 در مازندران آغاز کرد.

دکتر براری افزود: برای مثال در حوزه سرقت و در راستای کاهش آن، طرح پيشگيري از سرقت در مازندران (ساري)و راه كارهاي اجرايي آن تبيين  و برای ريیس دادگستري كل استان و اداره كل امنيتي و انتظامي استانداري و مركز ارسال شد.

دادستان مرکز استان مازندران با بیان این که برخورد با مخلان و ناامن کنندگان جامعه در دستور کار قرار دارد، گفت: دفاع مقتدرانه از عدالت بر عهده دادستان هاست.
 
 حجت الاسلام اسدالله جعفری تاکید کرد: برخورد با مخلان و ناامن کنندگان جامعه که سلب آسایش عمومی می کنند، در دستور کار قرار دارد و در این جهت هیچ اغماضی صورت نمی گیرد.

دادستان عمومی و انقلاب ساری با بیان این که ایجاد امنیت و برقراری عدالت وظیفه اصلی دستگاه قضایی است، افزود: تلاش شبانه روزی دادستان ها در مقابله با ناامنی، در راستای تامین حقوق مردم و آزادی های مشروع شهروندان است و در این مسیر مسوولیت ما زیاد است.

وی با بیان این که در جامعه‌ اسلامي، تامین آزادي های مشروع از وظایف ماست، تصریح کرد: هيچ عاقلي نمي‌پذيرد كه به عنوان آزادي، عملي برخلاف ارزش‌ها و قوانين جامعه و در جهت تخريب و ضرر زدن به افراد انجام شود، که این امر در فرهنگ هاي مختلف نوع محدوديت ها و شكل اجراي آن متفاوت است.

وی افزود: در فرهنگ اسلامي تعريف حقوق انسان و چگونگي برآوردن آنها بر اساس مباني اسلام و نگرش واقعي به انسان انجام مي شود و بديهي است كه دستاوردهاي اين فرهنگ با ديگر فرهنگ ها متفاوت خواهد بود.

فرماندهی انتظامی استان مازندران نیز در این نشست با بیان این که بسیاری از مشکلات و موضوعات اجتماعی اگر در بستر خود به آن توجه شود، هرگز مسیر امنیتی و قضایی را طی نخواهد کرد، خاطرنشان کرد: این امر نشانگر این است که عمر خدمات رسانی در جامعه ما به بلوغ کامل نرسیده است.

سردار جعفری نسب استفاده از کارشناسان اجتماعی را برای حل و فصل بسیاری از مشکلات مثمر ثمر دانست و گفت: حدود 90 درصد مشکلات و موضوعات اجتماعی  با استفاده از کارشناسان مجرب قابل حل است و تنها 10 درصد آنان باید وارد فرآیند انتظامی گردد و از این 10 درصد نیز، تنها یک درصد وارد مسیر قضایی شود.

فرشاد رئیس زاده معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان مازندران با اشاره به آمار زندانیان مازندران گفت: بیش از 41 درصد زندانیان مازندران مربوط به جرایم مواد مخدر است.

رئیس زاده با تاکید بر ناکارآمدی زندان به ویژه حبس های کوتاه مدت در زمینه بازدارندگی و اصلاح بزهکاران، تصریح کرد: به لحاظ طرد و کنار گذاشتن مجرم از اجتماع و آشنا شدن وی با محيط زندان و نیز وجود مشکلات عدیده اجتماعی، فرهنگی و بهداشتی در زندان ها، باید به دنبال مجازات های جایگزین در جهت کاستن از ضررها و آسیب های جدی زندان به افراد و خانواده زندانیان و جامعه بود. 

کد خبر 2198486

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha