به گزارش خبرنگار مهر، این گردهمایی آموزشی با موضوع آسیب شناسی عزاداری و تاریخ اسلام با حضور 100 نفر از مداحان استان شب گذشته درمحل اداره کل تبلیغات اسلامی استان برگزارشد.
توسعه و تعمیق آموزشهای تخصصی دینی در بین سازمانهای مردم نهاد، توجه به نقش تشکلهای مردم نهاد در توسعه و ترویج مفاهیم اسلامی و اثربخشی فعالیت های تبلیغ دینی با استمرار آموزشهای تخصصی و متناسب با نیاز مداحان از اهداف برگزاری این گردهمایی آموزشی بوده است.
استاد حوزه و دانشگاه در این کارگاه آموزشی اظهار کرد: لسان مداحان بیان دین است پس قدر لسان خود را بدانید.
حجت الاسلام والمسلمین مرتضی دهشت به وظیفه مداحان اشاره و بیان داشت: احساس کنید جه بار سنگینی بر دوش شمااست و این بار سنگین دو نگاه را لازم دارد اول اینکه بدایند دشمن به شما چه نگاهی دارد و دوم اهل بیت از شما چه می خواهند.
استادحوزه علمیه مشهد با تاکید بر اینکه باید مداح زمانی برای مطالعه در نظر بگیرد، تصریح کرد: خصوصأ مطالعه درباره امام شناسی مورد توجه مداحان باشد.
دهشت با بیان اینکه مداح مسائل اهل بیبت(ع) را بیان می کند، اظهار کرد: مداح باید حقیقت مطالب را بیان نماید و از مقتل صحیح استفاده کند.
وی خطاب به مداحان گفت: برای گریه مراقب باشید که از هر وسیله نامناسبی استفاده نکنید و از مطالب وهن انگیز بپرهیزید و مطلبی استفاده کنید که موجب ترویج فرهنگ و شعائر اسلامی شود.
این استاد حوزه و دانشگاه پاسداری از دین مبین اسلام را یکی از وظایف مداحان دانست و ادامه داد: این پاسداری باید از روی عقلانیت صورت گیرد و در کار خود اخلاص و عشق به اهل بیت داشته باشید.
وی از مداحان خواست که دشمن شناسی را مد نظر قرار دهند و تخصص قدرت بیان مداحی و بیان مطالب را داشته باشند.
کارشناس مسائل مذهبی اظهار داشت: در مداحی حفظ شئون عزاداری را مد نظر قرار دهید و معرف دینی را بیان کنید.
نظر شما