حجت الاسلام علی دشتکی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن عرض تسلیت به مناسبت اربعین حسینی اظهار داشت: در زندگی روزمره انسان، فرهنگ نقش اساسی دارد و اگر در حوزه های مختلف می خواهیم هزینه ها را پایین آورده و تاثیرگذاری را بیشتر کنیم باید به غنای فرهنگی توجهی ویژه داشته باشیم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان ادامه داد: اگر درصدد ارتقا عمق استقلال هستیم باید در این راستا به حوزه فرهنگ توجه ویژه داشته باشیم، به ویژه فرهنگی که خاستگاه آن از افکار و اندیشه ها و اذهان و اعتقادات عمومی باشد.
برنامه ریزی های فرهنگی باید بر محور مباحث ارزشی و اعتقادی دینی باشد
وی با بیان اینکه در راستای تحقق متعالی فرهنگی در هر جامعه و نظامی سیاستگذاری و برنامه ریزی نیز باید بر محور مباحث ارزشی و اعتقادی دینی صورت گیرد، افزود: دشمن تمام امکانات و تجهیزات را در مقابل انقلاب اسلامی ایران به خط کرده و از روزنه های اقتصادی و سیاسی ورود پیدا کرده اما ناتوان مانده و شکست خورده و اما امروز به این نتیجه رسیده که تنها راه مقابله با ملت ایران، راه فرهنگی است.
دشتکی ادامه داد: نه تنها از امروز بلکه از چند دهه قبل مقام معظم رهبری مباحث فرهنگی را به انحا مختلف مورد توجه قرار داده اند و در این پردازش نیز نکات بسیار تخصصی و با اهمیت را تذکر می دهند تا متولیان و دلسوزان نظام متوجه باشند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان ضمن یادآور شدن سخن رهبری در زمینه تهاجم فرهنگی غرب، گفت: دشمن کاملا مستقیم به حوزه فرهنگی ورود کرده است.
وی با اشاره به هدف دشمن در هجمه به فرهنگ دینی، اعتقادی و اندیشه ای مردم ایران، اظهار داشت: همه این موارد حکایت از جایگاه والا و تاثیرگذاری فرهنگ و حوزه فرهنگی و فکری مردم جامعه دارد.
حجت الاسلام دشتکی با بیان اینکه در حوزه فرهنگ ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی ایران چند مورد برجستگی خاص وجود دارد که یکی از برجسته ترین ها بحث فرهنگ عاشورایی است، عنوان کرد: اگر بنا بر این است که بر هویت دینی و فرهنگی فاخر باشیم و ببالیم باید به فرهنگ عاشورایی عنایت ویژه داشته باشیم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان با بیان اینکه نهضت عاشورا نقطه عطف در تاریخ اسلام است، گفت: این فرهنگ جذابیت خاصی برای همه اقشار مردمی در داخل مذهب و نیز عموم ادیان در خارج از دین اسلام دارد چرا که هر ملتی دنبال عدالت، ظلم ستیزی، محبت و احساس، مدیریت منسجم و منصفانه و ایثار است که این مفاهیم از درسهای نهضت عاشورایی است.
عاشورا فراتر از بحث مباحث مذهبی و دینی معرفی شود
وی با بیان اینکه امروز نیاز جامعه این اقتضا را دارد که عاشورا را فراتر از بحث مباحث مذهبی و دینی معرفی کنیم، ابراز داشت: امروز ضمن اینکه چارچوب های مذهبی در قالب مساجد و هیئات باید مراعات شود فراتر از آنها باید امام حسین و عاشورا به جهان معرفی شود که لازمه آن ایجاد یک فضای عمومی برای این مهم است.
حجت الاسلام دشتکی افزود: مهیا شدن فضای عمومی و جهانی برای این هدف است که اصل کار را انعکاس دهیم که در این زمینه استفاده از تکنولوژی های نوینی چون رسانه کمک رسان است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان تاکید کرد: برای آنکه امام حسین(ع) و نهضت عاشورا فراتر از مذاهب و ادیان معرفی شود باید ظرفیت لازم را ایجاد کنیم که ظرفیت لازم در این راستا نیز اجتماعات عظیمی است که انعکاس آن سئوالاتی را در اذهان و افکار عمومی ایجاد می کند.
وی با اشاره به اجتماعات عزاداری امام حسین(ع) در ایامی چون اربعین حسینی گفت: اجتماعی عمل کردن نقطه قوت در مقابله با جنگ نرم و معرفی و تبیین نهضت عاشورا است.
دشتکی اضافه کرد: در سالهای اخیر هر استانی کمک رسان پیاده شدن اهداف اباعبدالله الحسین(ع) است که در این راستا همدان نیز با برگزاری منسجم مراسم عزاداری عاشورا و همچنین اربعین حسینی در سال های اخیر در این مسیر همگام است.
از ظرفیت های استانی برای برگزاری منسجم اربعین حسینی بهره گرفته شود
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان بیان داشت: امسال نیز سعی شده تا از ظرفیت های استانی برای برگزاری منسجم اربعین حسینی بهره گرفته شود تا این اجتماع برنامه بسیار منسجم و الگویی در استان باشد تا مرجعیتی برای سایر بخش ها نیز باشد.
وی در پایان سخنانش با بیان اینکه در هر مرکز شهرستان استان همدان یک برنامه ی محوری برای اربعین حسینی برگزار می شود، عنوان کرد: محوری ترین برنامه این روز در مرکز استان همدان و شهر همدان خواهد بود.
نظر شما