به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی علی آبادی ظهر یکشنبه در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان شهرستان دامغان در سالن جلسات فرمانداری این شهرستان ضمن اشاره به اهمیت ازدواج در جامعه اسلامی اظهار داشت: ازدواج در دیدگاه آیات و روایات از یک اهمیت و جایگاه خاصی برخوردار است و باید این فرهنگ با ارزش دینی بیش از گذشته در جامعه تقویت شود.
وی با بیان اینکه بی توجهی به امور جوانان باعث افزایش طلاق شده است تصریح کرد: عدم ترغیب به امر ازدواج در خانواده ها و مسائل مالی دامنگیر جامعه ما شده است.
ثبت یک طلاق به ازای هر پنج ازدواج در دامغان
رئیس ستاد ساماندهی امور جوانان شهرستان دامغان افزود: بر اساس آمار ارائه شده متاسفانه در این شهرستان به ازای هر پنج ازدواج یک طلاق به ثبت می رسد و این آمار نگران کننده است که باید برای کاهش آن آسیب شناسی شود.
علی آبادی با تاکید بر ضرورت تقویت ارزشهای اسلامی و ایرانی در خانواده ها، به فرمایشات مقام معظم رهبری پیرامون سبک زندگی اشاره داشت و گفت: آگاه سازی و مشاوره های قبل و بعد از ازدواج در کاهش طلاق بین جوانان بسیار موثر است.
وی با بیان اینکه فرهنگ ازدواج در جامعه نیاز به اصلاح دارد افزود: بالا بودن هزینه های ازدواج و چشم و همچشمی ها در هرچه باشکوهتر برگزار شدن مراسم های مربوط به ازدواج باعث دوری جوانان از این سنت پسندیده می شود.
فرماندار شهرستان دامغان با تاکید بر اینکه فرهنگ بذر وارداتی نیست، گفت: دین اسلام غنی ترین فرهنگ را برای صدور به دیگر کشورها دارد و ما به عنوان یک ایرانی مسلمان نباید در این زمینه مشکل داشته باشیم.
ضرورت وجود بانک اطلاعات خادمان خیر امر ازدواج
رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان دامغان نیز در این نشست بر ضرورت وجود بانک اطلاعات خادمان خیر در امر ازدواج تاکید کرد و اظهار داشت: این امر در راستای بهره گیری از توان و ظرفیت های موجود برای کمک به ازدواج آسان بسیار موثر است.
مجید محمدی با اشاره به شناسایی خیرین ازدواج در شهرستان دامغان گفت: 30 دستگاه اجرایی در این شهرستان عضو ستاد ساماندهی امور جوانان هستند که باید با مشارکت آنها این طرح اجرایی شود.
در این جلسه بر شناسایی فعالان فرهنگی، اجتماعی، خیران و خادمان حوزه ازدواج در شهرستان دامغان تاکید شد.
نظر شما