به گزارش خبرنگار مهر، حسنیونس سینکی بعداز ظهر سه شنبه در همایش مدیران سازمانهای صنعت، معدن و تجارت استانها گفت: بخشی از بازرسی ها، دفاع از حقوق مصرف کننده و بخشی دیگر برای دفاع از حقوق تولید کننده استو نمی توانیم به جای مصرف کننده تصمیم بگیریم بلکه تنها می توانیم در تغییر فرهنگ مصرف، ارائه الگو کنیم و ساز وکار را فراهم کرده و با ایجاد مطلوبیت برای تولید کننده و مصرف کننده محیط بازرگانی را ارتقا دهیم.
سینکی با بیان اینکه صنعت استان را نمی شود با نظام ناکارآمد توزیع توسعه داد، گفت: نوسانات قیمتی شدید و اتلاف منابع نیاز به تشکیل کمیته برای بازرسی و پیگیری های جدی حرفه ای در دفاع از حیثیت و اعتبار کالارسانی دارد که در کنار آن برای هر تصمیم؛ زمان و مسئول اجرا نیز مشخص می شود.
سینکی در ادامه تصرزیح کرد: نظام کارآمد توزیع به معنی رساندن محصول مناسب در زمان و مکان مناسب به مصرف کننده است و نظام توزیعی که افزایش قیمت کالا، اتلاف منابع، کاهش قدرت خرید مصرف کننده و بروز نوسانات شدید در قیمت ها را داشته باشد کارآمد نیست.
وی اظهار داشت: تفکر در مشکلات روزمره نظام فکری را به سمت خود کشیده است به طوری که به جای تعقل و تفکر در موضوعی که مشکل را به وجود آورده است برای حل آن می کوشیم.
معاون توسعه بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت با توجه به اینکه محیط بازرگانی از مسائل اساسی بازرگانی هر کشور است و این محیط از رفتارها، ساختار و فرهنگ، سود و زبان حرفه ای خود شکل می گیرد گفت: کسانی که در این حوزه کار می کنند باید این محیط را متناسب با وضعیت خود تغییر دهند.
وی با توجه به اینکه بخشی از بازرسی ها، دفاع از حقوق مصرف کننده و دفاع از تولید کننده است گفت: ما نمی توانیم هیچ تصمیمی به جای مصرف کننده بگیریم و تنها می توانیم در تغییر "فرهنگ مصرف" ارائه الگو کنیم و ساز وکار را فراهم کرده و با ایجاد مطلوبیت برای تولید کننده و مصرف کننده محیط بازرگانی را ارتقا دهیم.
سینکی در ادامه افزود: بدون توجه به نرخ ارز نمی توانیم در تصمیم گیری ها و تصمیم سازی ها پیش برویم چرا که اولین مسئله ما در بازرگانی داخلی تامین کالاهای مورد نیاز مردم است و نباید تحت هیچ شرایطی در آن خللی وارد شود و دفاع از تولید کننده و مصرف کننده تواما وجود داشته باشد.
وی اذعان داشت: در برگزاری نمایشگاه ها نیز باید به این نکته توجه داشت که اگر هدف خدمت به مردم است نباید هیچ کالای خارجی در نمایشگاه وجود داشته باشد چرا که توسعه یافتگی کشور منوط به اتکا به تولیدات داخلی است.
سینکی کاهش فاصله مکانی موجود بین عرضه و تقاضا و کاهش زمانی بین خرید کالا و بهای کالا و حداقل کردن قیمت یک کالا در زمان و مکان های متفاوت را از جمله راهکارهای موفقیت دانست.
معاون توسعه بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت رسیدگی و حل و فصل مسائل اصناف و نهادهای صنفی با تکیه بر قانون مندی های صنفی را از اصولی دانست که باید به آن توجه شود و گفت: استانداردسازی کالاهای عرضه مصرف داخلی، دستیابی به جایگاه واقعی صنوف تولیدی و خدمات فنی در صادرات با تشکیل صنوف حرفه ای مربوطه، حرکت خوبی برای پیشرفت به سمت توسعه یافتگی است.
وی در پایان بازرگانی داخلی را از آنجا که عملکرد اقتصادی در این بخش تجلی می یابد را به عنوان نقطه تلاقی مردم با واقعیت های اقتصادی در حوزه اجتماعی دانست.
نظر شما