به گزارش خبرنگار مهر، احمد مرادعلیزاده عصر پنجشنبه در جمع خبرنگاران در پاسخ به خبرنگار مهر در خصوص وضعیت آزمون استخدامی شرکت صنایع مس، اظهارداشت: به هر حال آزمونی سال گذشته برگزار شده است و هزار و 200 تا هزار و 300 نفر از قبول شدگان این آزمون استخدامی در بخشهای مختلف این شرکت مشغول به کار شده اند.
وی افزود: علیرغم اینکه این شرکت با هفت هزار نفر نیرو 200 هزار تن مس تولید می کرد و امروز 20 هزار نفر در شرکت مشغول به کار هستند ولی کسی از شرکت اخراج نشده است.
وضعیت طرحهای توسعه مس
وی درباره راه اندازی معادن جدید مس در کشور گفت: معادن جدیدی هنوز راه اندازی نشده و معادن جدید در حال باطله برداری و طراحی فنی اقتصادی هستند و برخی از آنها طراحی آنها تمام شده است که انشاالله از سال آینده برنامه اجرای کارخانجات را آغاز می کنیم.
به گفته مرادعلیزاه در استان کرمان معادن دره آلو و دره زار آماده بهره برداری بوده و شروع احداث کارخانجات خود را دارند و امیدواریم سال آینده مراحل اجرایی ساخت کارخانجات تغلیظ آنها شروع شود.
وی درباره اینکه با راه اندازی این معادن چقدر اشتغالزایی ایجاد می شود، عنوان داشت: بر اساس طراحی که کارخانه انجام می دهد هنوز مسائل ریز آن بررسی نشده است و در مرحله بررسی فنی و اقتصادی مشخص می شود که چقدر نیروی انسانی لازم دارد.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران تصریح کرد: طرح توسعه صنایع مس در حال انجام است و بر اساس برنامه ای که ارائه داده ایم در حال پیگیری آن هستیم.
خام فروشی به صنایع پائین دستی مس وابسته است
مرادعلیزاده در پاسخ بخه پرسش خبرنگاری مبنی بر اینکه پورابراهیمی نماینده مردم کرمان در مجلس اخیرا در اظهاراتی گفته بود که مس خام فروشی نوع دوم می کند و فروش مس کاتد را کافی نمی دانستند نظرتان چیست؟ پاسخ داد: بحث خام فروشی یا غیر خام فروشی مس در دنیا به صنایع پایین دستی آن بستگی دارد.
وی افزود: اگر کشور صنعتی شود و بخش خصوصی فعال شود و از محصولات ما استفاده کند می تواند در بخش صنایع پایین دستی مس فعالیت کند و گرنه آن چیزی که در بازار جهانی معامله می شود کاتد و کنسانتره است که خام نیست.
درآمد 4500 میلیاردی شرکت مس
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران میزان درآمد سالانه صنایع مس را بین چهار هزار تا چهار هزار و 500 میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: از این میزان حدود سه هزار میلیارد تومان هزینه، بیش از 250 میلیارد تومان حقوق معدنی و باقیمانده سود سهام، مالیات و سایر موارد است.
مرادعلیزاده همچنین سهم استان کرمان و آذربایجان شرقی را از درآمد سالیانه شرکت صنایع مس ایران به ترتیب 80 درصد و 20 درصد عنوان کرد.
وی ابراز داشت: شرکت ملی صنایع مس ایران در حوزه فرهنگ، ورزش، توسعه استان و محلهایی که کارخانجات و معادن در آن مکان قرار دارند در حال انجام است و ما هم نسبت به این مسئله اهمیت قائل هستیم.
وی همچنین درباره سوالی درباره تغییرات در این شرکت نیز گفت: صنعت مانند فرهنگ و سیاست نیست و لازمه آن دانش فنی است و از مدیران با تجربه و با دانش فنی استفاده می کنیم.
نظر شما