۷ دی ۱۳۹۲، ۱۲:۲۷

وکیلی:

استان سمنان می تواند 500 میلیارد تومان در صنعت توریسم درآمد داشته باشد

استان سمنان می تواند 500 میلیارد تومان در صنعت توریسم درآمد داشته باشد

گرمسار - خبرگزاری مهر: استاندار سمنان با اشاره به وجود پتانسیل بالای گردشگری در این استان، گفت: استان می تواند 500 میلیارد تومان در صنعت توریسم درآمد داشته باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد وکیلی صبح شنبه در جلسه بررسی احیاء طرح های میراث فرهنگی شهرستان گرمسار در محل فرمانداری این شهرستان با اشاره به مزیتها و پتانسیل بالا در بحث گردشگری و جغرافیای طبیعی اظهار داشت: استان سمنان می تواند 500 میلیارد تومان در صنعت توریسم درآمد کسب نماید.

وی افزود: با وجود 600 کیلومتر راه ترانزیتی، مجموعه متعدد میراث فرهنگی و تاریخی، اگر سرمایه گذاری مناسبی انجام پذیرد و هر زائر و مسافری که از استان عبور می کند یک ساعت توقف داشته باشد و 10 هزار تومان خرج کند سرمایه و ارزش افزوده بالایی برای استان به دست خواهد آمد.

وی همچنین با اشاره به وجود ظرفیت هتل داری در استان سمنان گفت: بسیاری از همایش ها و جشنواره های ملی و کشوری می تواند در استان اجرا شود.

میراث فرهنگی هویت و شناسنامه ملی است

استاندار سمنان گفت: میراث فرهنگی هویت ملی و شناسنامه ملی همه افراد است و هیچ کس نمی تواند در بحث حمایت و حفظ میراث فرهنگی کوتاهی کند چون آثار تاریخی و فرهنگی هویت گذشته و آینده ما تلقی می شود.

وکیلی با اشاره به ثبت 32 هزار آثار تاریخی در کشور تصریح کرد: توجه و نگاه به میراث فرهنگی نیازمند باور ملی است و مردم ایران اسلامی فرهنگ دولت هستند و قدر و منزلت آثار گذشته را واقفند.

وی با یادآوری اینکه آثار تاریخی و فرهنگی ارزشمندی در کشور وجود دارد تصریح کرد: این آثار باید حفظ و نگهداری شود و مهمترین وظیفه سازمان میراث فرهنگی، حفظ، احیاء و نگهداری آثار تاریخی و گرانبهای فرهنگی است.

احیاء غار نمکی، کارخانه قدیمی پنبه پاک کنی و مجموعه قصر بهرام گرمسار

استاندار سمنان، همچنین بر حفظ و احیاء سه طرح میراث فرهنگی غارنمکی، کارخانه قدیمی پنبه پاک کنی و مجموعه قصر بهرام گرمسار تاکید کرد و گفت: باید یک کمیته شامل فرماندار، سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و راه و ترابری فراهم شود تا ضمن بازدید و بررسی کارشناسانه نظریه لازم برای ایجاد فرصت گردشگری بنحو مناسبی استفاده شود.

وکیلی همچنین در خصوص طرح احیاء کارخانه قدیمی پنبه کنی گرمسار برای ایجاد موزه تصریح کرد: در این رابطه در دو بخش باید تصمیم گیری کرد که بخش اول تشکیل جلسه توسط فرماندار با شورا و شهردار گرمسار جهت تعیین تکلیف فضایی که در محدوده میراث نیست برای ایجاد پارک برگزار شود و آن بخش که در اختیار میراث فرهنگی است باید احیاء و به بهره برداری برسد. وی افزود: همچنین با تشکیل کارگروهی با مسئولیت فرماندار گرمسار و با حضور مدیر کل جهاد کشاورزی و میراث فرهنگی موارد مطروحه کارخانه پنبه پاک کنی بررسی و اعلام شود تا در جلسه شورای برنامه ریزی مصوبات کارگروه تصویب شود.

استاندار سمنان در خصوص بهره گیری از ظرفیت جذب توریست غار نمکی گرمسار هم در این جلسه گفت: در رابطه با بحث این غار و استفاده از خاصیت نمک در بحث توریسم درمانی باید کارگروهی با مسئولیت فرماندار گرمسار و با حضور میراث فرهنگی، دانشگاه علوم پزشکی، مشاور مربوطه، صدا و سیما و صنعت و معدن تشکیل تا از زوایای مختلف بحث درمانی، شکل و سیمای بهره برداری از معادن، نوع گردشگری و ایجاد جشنواره هنری بحث و تصمیمات لازم را برای ارائه در شورای برنامه ریزی ارائه کنند.

ساختن ایرانی سرافراز و قدرتمند با تکیه بر آمارهای صحیح

استاندار سمنان همچنین در این نشست با اشاره به فرارسیدن هفته ثبت احوال ضمن تاکید بر اینکه ساختن ایرانی سرافراز و قدرتمند با تکیه بر آمارهای صحیح جمعیتی مقدور خواهد بود، افزود: ارائه خدمات بصورت الکترونیکی و مکانیزه و صدور کارت هوشمند ملی و آرشیو الکترونیکی اسناد نقش مهمی در کسب آمارهای صحیح جمعیتی ایفاء می کند.

وکیلی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری که اتقان اسناد هویتی مردم ایران بسیار با اهمیت است، افزود: پاسداشت مرزهای تابعیت و هویت ملی افراد یکی از بزرگترین اهداف نظام برنامه ریزی کشور به منظور اجرای اطمینان بخش و مطلوب سیاست های دولت خدمتگزار تدبیر و امید در همه عرصه های مهم بویژه اجتماعی ، اقتصادی ، سیاسی و فرهنگی کشور است.

وی ضمن تبریک فرارسیدن هفته ثبت احوال از زحمات کارکنان این سازمان که در این عرصه تلاش های مفید و مثمری داشته اند تقدیر کرد.

کد خبر 2203672

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha