به گزارش خبرنگار مهر، سیدمحمد آقامیر در پاسخ به این پرسش که چه مشکلاتی برسر راه این سازمان به اهدافش قرار دارد؟، گفت: ورزش همگانی، توسعه ورزش قهرمانی را پایدار میکند و یکی از مشکلات این است که نگاه به ورزش همگانی نگاه جامع و مستمر نیست.
وی افزود: مطابق با فرمایش مقام معظم رهبری، اگر ورزش همگانی توسعه پیدا کند، آسیبهای اجتماعی کاهش یافته و سبک زندگی تغییر خواهد کرد. خوشبختانه از نظر زیرساختی با اینکه در حد مطلوب نیستیم اما امکانات خوبی داریم، به طوریکه بوستانهای تهران اکنون به مکانهای ورزشی روباز تبدیل شدهاند.
رئیس سازمان ورزش شهرداری تهران ادامه داد: موضوعی که میتوانیم ادعا کنیم در هیچ جا برپا نشده حوزه "تفریحات ورزشی" است. این موضوع شاید تا بهحال بهصورت پراکنده انجام شده اما بهشکل جامع و بهصورت یک "کیج" تاکنون دیده نشده است. تفریحات ورزشی از موضوعات مورد تاکید شهردار تهران بوده و هست که سازمان ورزش شهرداری به شکل مستمر به آن پرداخته است.
وی در تائید موضوع تفریحات ورزشی ادامه داد: دوستانی که ساختار وزارت ورزش را تبیین میکنند، در صدد تاسیس اداره تفریحات ورزشی در این وزارتخانه هستند زیرا کارکرد آن در شهرداری تهران را اثرگذار ارزیابی کردند. امام رضا(ع) بر چهار بخش مهم تاکید دارند: "عبادت، تامین معاش، استراحت و تفریح. که تفریح روی سه بخش دیگر نیز تاثیر مثبت دارد و از اولویتهای مذهبی ما محسوب میشود."
آقامیر درپاسخ به این پرسش که درخصوص بودجه مشکلاتی وجود دارد یا خیر؟، اضافه کرد: خوشبختانه با تاکید شهردار تهران و اعضای شورای شهر که بیشترشان چهرههای فرهنگی هستند و علیرضا دبیر بهعنوان مسئول کمسیون بودجه، مشکلات را از سر راه برداشتهاند. خوشبختانه استخوانبندی شهر، فرهنگی و ورزشی شده و این از دیدگاههای شهردار تهران بوده که حالا بیشتر از پیش در تهران دیده میشود. نمونه آن برپایی ایستگاههای تفریحی ـ ورزشی بهصورت هفتگی در 122 محله تهران است.
وی در پاسخ به این پرسش که برای "مدیریت هیجانات اجتماعی" چه تدبیری اندیشیده شده؟، اظهار کرد: جشنوارههای بزرگی در سطح شهر برگزار شد که فرماندهی نیروی انتظامی نیز استقبال شایانی از آنها کرد. هدف این است که هیجانات اجتماعی باید با رویکرد ارزشی مدیریت شود و مردم باپای خود به این جشنوارهها آمدند و بسیار هم لذت بردند.
رئیس سازمان ورزش شهرداری تهران در مورد آمار 35 درصدی حضور مردم در برنامههای سازمان ورزش شهرداری خاطرنشان کرد: این آماری است که شهروندان تهرانی برای حضور در برنامهها و المپیادهای ورزشی، بازیهای محلات و استفاده از مکانهای ورزشی، در آن ثبت نام میکنند. بیش از 60 مجموعهی ورزشهای آبی، 250 مجموعه سرپوشیده برای برگزاری انواع ورزشها وجود دارد که بهطور دقیق آمارگیری شدهاند.
وی در پاسخ به این پرسش که چه امکانات اختصاصی برای بانوان در نظر گرفته شده؟، یادآور شد: ایجاد بوستانهای مخصوص بانوان از اقداماتی است که انجام شده و مدنظر مدیریت کلان شهرداری تهران نیز هست. بوستانهایی از 9 هکتار تا 30 هکتار که نگهبان، باغبان و حتی مسوول تاسیسات آن مجموعه از بانوان هستند.
آقامیر افزود: شرایط در این مجموعهها مانند سالنهای سرپوشیده هستند تا بانوان بتوانند بهراحتی و با آرامش کامل؛ با نگاه ارزشی، فعالیت ورزشی کنند. علاوه برآن 55 مجموعه الزهرا(س) که مخصوص بانوان هستند، نیز به این قشر فعال اجتماع، خدمات ورزشی ارایه میدهند.
وی درباره گران بودن خدمات ارایه شده در مجموعههای ورزشی شهرداری تهران تاکید کرد: امکان ندارد که هزینه ورزش در این مجموعهها گران باشد. هزینه استفاده از این امکانات در مناطق جنوبی شهر بین 3 تا 4 هزار تومان بیشتر نیست و از 4 سال پیش، افزایش نرخ تعرفه در این مکانها اجرا نشده و شورای شهر و شخص شهردار تهران، اجازه افزایش نرخ را ندادهاند.
رئیس سازمان ورزش شهرداری تهران در پایان ضمن تشکر از تمام مسئولان و نهادهایی که سازمان ورزش شهرداری تهران را در پیشبرد اهدافش یاری کردند، گفت: خوشبختانه نگاه وزیر ورزش و جوانان به ورزش همگانی نگاه اساسی و مبنایی است و تجربه ثابت کرده با سرمایهگذاری در این حوزه ثمرات بسیار خوبی به دست خواهد آمد.
نظر شما