به گزارش خبرنگار مهر، عيسي طوسي شامگاه يكشنبه در جلسه كميته برنامه ريزي در فرمانداري گلوگاه اظهار داشت: با احتساب اين مقدار پروژه نيمه تمام و اعتبارات مربوط به آن حداقل 10 سال زمان احتياج داريم تا اين پروژه ها را به اتمام برسانيم.
وي افزود: سال گذشته از محل تملك دارايي استان براي شهرستان گلوگاه 77 ميليارد ريال اعتبار در نظر گرفته شده بود كه 35 ميليارد ريال يعني 45 درصد اعتبارات تخصيص يافت.
طوسي يادآور شد: در سال جاري هم از محل تملك دارايي 48 ميليارد ريال براي گلوگاه اعتبار در نظر گرفته شده كه تاكنون كمتر از 15 درصد آن اختصاص يافته است.
وي گفت: متاسفانه برخي از زير ساختهاي ما براي ورود گردشگران و سرمايه گذاران فراهم نشده كه بايد با برنامه ريزي مناسب در اين رابطه وارد شويم.
فرماندار گلوگاه با اشاره به حضور سرمايه گذاري در پروژه آبادگران در درياي آرام گلوگاه خاطر نشان كرد: كارهاي مناسب و فراواني در زمينه گردشگري انجام شده است اما متاسفانه به دليل برخي زيرساختهاي نامناسب در اين حوزه گردشگر، جهانگرد و ايرانگردي مراجعه نكرده است كه نيازمند برنامه ريزي مناسب در اين زمينه هستيم.
طوسي گفت: متاسفانه بخش مركزي گلوگاه تنها بخشي از استان است كه حوزه كوهستاني و محروم هزارجريب ما در آن واقع شده است و به دليل واقع شدن هزارجريب در بخش مركزي از محروميت خارج شده است و بايد در اين رابطه بازنگري شود تا هزارجريب از حق محروميت برخوردار شود.
پیشرفت 30 درصد سایت ادای گلوگاه
وي ادامه داد: سايت اداري شهرستان در حال ساخت است و ساختمان فرمانداري با 30درصد پيشرفت در حال ساخت است اما متاسفانه برخي از ادارات شهرستان هنوز استقرار نيافته اند و ما زير مجموعه بهشهر هستيم كه بايد كارهاي اساسي انجام شود.
طوسي گفت: جاده دسترسي گلوگاه به دامغان ظرفيت مناسبي براي اتصال به شرق كشور است كه اگر در تعريض و چهاربانده كردن آن اقدامات مناسب صورت گيرد شاهد رونق اقتصادي در منطقه خواهيم بود .
بیکاری مشکل مهم گلوگاه
امام جمعه گلوگاه نيز در سخناني اظهار داشت: متاسفانه اشتغال و بيكاري از مهمترين معضلات اين شهرستان است كه به دليل حاشيه قرار گرفتن گلوگاه و محروميت آن رسيدگي مناسب به آن نشده و چون فرهنگ سرمايه گذاري بدرستي براي مردم تبيين نشده استقبالي هم وجود ندارد كه بايد مسئولان در اين زمينه تلاش كنند.
حجت الاسلام سيد ابراهيم ميراحمدي گفت: ما در بين استان برخوردار گلستان و ارائه خدمات فزاينده به غرب استان پرس شده ايم و هدايت سرمايه گذار به اين شهرستان از جمله نيازمندي هاي مهم شهرستان براي كاهش بيكاري و ايجاد اشتغال است.
وي افزود: هدايت سرمايه گذاران به شهرهاي برخوردار و كلان شهرها ظلم به شهرهاي محروم و كمتر توسعه يافته است كه مسئولان بايد با برنامه ريزي مناسب در جهت توسعه اشتغال در اين شهرستان گام بردارند.
ميراحمدي با بيان اينكه 90 درصد مراجعات به دفتر من بعنوان امام جمعه گلوگاه در رابطه با اشتغال و بيكاري است يادآور شد: متاسفانه ما به جاي پاسخگويي به مسائل شرعي و اخلاقي مردم، جوابگوي اشتغال و بيكاري هستيم و در اين راستا بايد همه براي رهايي گلوگاه از اين بن بست تلاش كنند و بدانند كه بيكاري از اهداف دشمن براي ناكارآمد كردن جوانان و نظام است.
گفتني است در اين جلسه مشكلات ساخت و ساز خانه كشتي در گلوگاه، استيجاري بودن بسياري از خانه هاي بهداشت، توجه به توسعه بيمارستان ثامن الائمه، تغيير اراضي شيبدار، توجه به بخش گردشگري و مناطق نمونه گردشگري، كمربندي گلوگاه، ساخت مدرسه در مهديرجه، برق رساني به روستاها از جمله مشكلات شهرستان گلوگاه عنوان شد.
نظر شما