محمد تقي عراقي در گفت وگوي اختصاصي با خبرنگار اقتصادي مهردرباره آخرين وضعيت گازخط انتقال فشار قوي از قم به تهران به منظور جبران كمبود گاز تهران بزرگ گفت : يك فاز از فازهاي اين خط انتقال در سال آينده به بهره برداري مي رسد .
وي افزود : اين خط انتقال با قطر 56 و 48 اينچ و 240 كيلومتر طول به منظور جبران كمبود گاز تهران بزرگ و شهرهاي شرقي اين استان اجرا مي شود.
محمد تقي عراقي افزود: اجراي اين طرح با هزينه يك هزارو 600 ميليارد ريال از ابتداي سال 1383 آغاز شده و اميد است تا سال 1385 به بهره برداري برسد.
وي افزود : براي احداث اين خط انتقال، ايستگاهي به ظرفيت يك ميليون و 500 متر مكعب در نظر گرفته شده است.
وي همچنين درباره آخرين وضعيت گاز رساني به استان تهران گفت : منطقه در حال توسعه 22 تهران تا پايان سال از نعمت گاز برخوردار مي شود مگر اينكه درحال ساخت و ساز باشند. اما نكته ديگر درمورد منطقه بازار است كه آخرين مطالعات انجام شده در اين باره حاكي است كه گاز رساني به بازاربه دليل مسائل ايمني غير ممكن است .
وي در ادامه خبر از ضد زلزله شدن شبكه گاز رساني تهران بزرگ داد و گفت : ژاپني ها مطالعات تحقيقاتي خود را درباره وضعيت شبكه گاز تهران و مقاومت آن در برابر زلزله به پايان رسانده اند و پيشنهاداتي را داده اند اما از آنجا كه در بعضي از موارد همچون ايمن سازي شبكه و يا جمع آوري علمك هاي خيابان ها با آنها به توافق نهايي نرسيده ايم بخشي از كار همچون جمع آوري علمك هاي گاز خيابانها از يك ماه پيش توسط پيمانكاران ايراني آغاز شده است .
به گزارش خبرنگار اقتصادي مهر ، نقطه ضعف شبكه گاز رساني ايران شيرهاي گاز موجود در پياده روها وعلمك هاي نصب شده بر ديوار است به گونه اي كه جمع آوري اين پروژه ها از خانه هاي مردم در شهر تهران و شهرهاي بزرگ ايران دربرنامه اي3 تا4 ساله درحال اجراست.
نظر شما