شيهان به علت سكته مادرش كه در لس آنجلس زندگي مي كند، مجبور به ترك جمع تظاهركنندگان مقابل مزرعه بوش شد اما پيش از رفتن درپاسخ به حاميان بوش كه براي تضعيف روحيه تظاهركنندگان پلاكاردهايي را با پيام هايي در مورد شكست اين حركت حمل مي كردند، گفت : من به شما قول مي دهم غيبت كوتاه مدت من هيچ تاثيري در روند حضور ما به منزله اعتراض به رئيس جمهوري كشورمان و درخواست براي خروج سربازان آمريكايي باقي مانده در عراق نخواهد داشت.
سيندي پيش از ترك كرافورد اعلام كرد: من به كمپ كيسي باز مي گردم و مادامي كه در لس آنجلس هستم برادران و خواهران من، مادران داغدار از جنگ عراق در اين جا حضور خواهند داشت.
ميمي ايوان، يكي ديگر از مادراني كه فرزند خود را در جنگ عراق از دست داده است در حمايت از شيهان و اطمينان به وي در ادامه تلاش براي مخالفت با جنگ، خطاب به بوش گفت: "آقاي رئيس جمهور ما اينجا مي مانيم و به شب زنده داري ها و حضور مداوم خود ادامه خواهيم داد زيرا دليل وجود اين تجمع بسيار بزرگتر از آن است كه با غيبت سيندي از بين برود.
قابل ذكر است كه سرپرست اجتماع معترضان را سيندي شيهان، مادر يكي ازقربانيان جنگ عراق برعهده دارد كه كيسي شيهان، فرزند 24 ساله خود را سال گذشته در عراق از دست داده بود.
اين تجمع از ششم ماه اوت زماني كه جرج بوش رئيس جمهوري آمريكا به همراه خانواده اش تعطيلات پنج هفته اي خود را در مزرعه اش آغاز كرده، شروع شده است.
سيندي شيهان سمبل افزايش احساسات ضد جنگ در جامعه آمريكا است و تنها درخواست وي ملاقات با رئيس جمهوري آمريكا و تقاضا براي خروج 138 هزار نظامي آمريكايي به خانه است كه در حال حاضر درعراق به سر مي برند.
اين زن و همراهان وي حدود 500 صليب چوبي سفيد رنگ را كه روي آنها نام كشته هاي جنگ عراق نوشته شده است ،كنار جاده اي كه به مزرعه بوش ختم مي شود قرار دادند كه اين صليب ها سمبل 1850 سرباز امريكايي هستند كه در عراق كشته شده اند.
در همين زمينه منابع خبري اعلام كردند طبق آخرين نظرسنجي ها درآمريكا بيشتر جوانان اين كشور براين باورند كه عملكرد نيروهاي ائتلاف و آمريكا در عراق، عمكرد مثبتي نبوده است. | |
به گزارش مهربه نوشته پايگاه اينترنتي "angus- reid" بر اساس نظرسنجي كه از جانب موسسه گالوپ به عمل آمده و نتيجه آن نيز در شبكه تلويزيوني سي ان ان و روزنامه يواس اي تو دي منتشر شده است ، 56 درصد از شركت كنندگان در اين نظر سنجي بر اين باور بودند كه اوضاع درعراق براي آمريكا نامطلوب پيش مي رود و اين رقم در مقايسه با ماه مارس 11درصد افزايش داشته است. بر اساس اين گزارش در جريان تلاش هاي نيروهاي ائتلاف براي سرنگوني رژيم صدام حسين كه از مارس سال 2003ميلادي آغاز شد تا كنون حداقل 1841تن از نيروهاي نظامي آمريكا در جريان عمليات نظامي كشته و بيش از 13700تن از اين نيروها مجروح شدند. در حاليكه در تاريخ يازدهم آگوست جرج دبليو بوش رئيس جمهور آمريكا در تگزاس ، موضوع بيرون آوردن نيروهاي آمريكايي از عراق را منتفي دانسته بود در همين خصوص تصريح كرد: " من كاملا با اين موضوع مخالف هستم چرا كه بيرون آوردن نيروهايمان از عراق در واقع نشانه بدي را براي دشمنان ماا ارسال خواهد كرد. خروج يكباره نيروهاي نظامي از عراق به تروريست ها خواهد گفت كه آمريكا ضعيف است و اقدامات ما باعث شد تا آمريكايي ها مرعوب شده و از عراق خارج شوند." بر اساس اين نظر سنجي 33 درصد از پرسش شوندگان بر اين باورند كه تمامي نظاميان آمريكايي بايد از عراق بيرون آورده شوند كه البته اين تعداد در مقايسه با نظر سنجي كه در ماه فوريه به عمل آمده بود 16 درصد افزايش داشته است. اين درحالي است كه جرج دبليو بوش رئيس جمهور آمريكا علي رغم ديدگاه و نظر عمومي مردم آمريكا همچنان بر اين باور است كه اقدام وي در حمله به عراق كاملا به جا و مناسب بوده است و روز گذشته در همين خصوص در مصاحبه اي با كانال يك اسرائيل اعلام كرد : " دنيا اكنون با بركناري صدام حسين از قدرت امن تر گشته است و ما اين تصميم را به دلايل متعددي اتخاذ كرديم يكي اينكه تمامي دنيا بر اين باور بودند كه وي تسليحات كشتارجمعي در اختيار داشت و اين تنها فكر و ايده آمريكا نبود بلكه همه جهانيان چنين عقيده اي را داشتند . و دليل ديگر هم اين بود كه سازمان ملل متحد به اتفاق آرا قطعنامه اي را تصويب كرد كه مضمون آن از صدام خواسته بود يا خلع سلاح شود و يا اينكه با عواقب جدي روبرو خواهد شد." |
نظر شما