به گزارش خبرگزاری مهر، هدف از امضای این تفاهمنامه، تامین سلامت آحاد جامعه به ویژه اقشار محروم و ساکن در مناطق دور افتاده کشور و توسعه به منظور تحقق پوشش همگانی سلامت است.
ساماندهی افزایش مشارکت داوطلبان در امور بهداشتی جامعه
فرح ناز رافع رئیس سازمان داوطلبان از ساماندهی امور بهداشتی جامعه و افزایش زمینه مشارکت خیرین در بخش دارو و درمان بیماران نیازمند به ویژه کودکان سرطانی در طرح های مختلف این سازمان تحت عناوین باران مهربانی و پنجره های امید خبر داد و گفت: در این تفاهمنامه وظیفه هرکدام از ما مشخص شد تا بتوان از ظرفیتهای قطعی و عظیمی که در بخش های جمعیت هلال احمر موجود است، در جهت ساماندهی امور بهداشتی مردم استفاده کنیم.
وی با بیان این مطلب که روستاییان به عنوان بهترین مرزبانان کشور، شایسته بهترین خدمات درمانی هستند، افزود: برنامه های این سازمان به گونه ای طراحی شده است تا خیرین بتوانند از نزدیک شاهد هزینه کرد مبالغ اهدایی شان باشند.
رافع با اشاره به وضعیت برخی از روستاهای مناطق کشور از جمله استان های بوشهر، سیستان و بلوچستان و هرمزگان که فاقد بیمارستان و یا مراکز درمانی هستند، افزود: سعی بر این است که با اجرای برنامه های مذکور زمینه جذب نیکوکاران و خیرین و سوق کمکهای این افراد در جهت تامین سلامت این دسته از هموطنان فراهم آید.
رئیس سازمان داوطلبان اضافه کرد: درست است که مرزهای جغرافیایی در حوزه ماموریتی وجود دارد اما بهطور حتم در حوزه رسیدگی به سلامت این مرزها شناخته شده نیست و مهم توجه به بیماران در هر کجای این مرز و بوم است؛ حال میخواهد شهروندان تهرانی باشند یا مردم ساکن در مناطق حاشیه ای.
رافع همچنین بر استفاده از ظرفیتهای پزشکان شاغل در مجتمع دارویی - درمانی هلال در اعزام کاروانهای سلامت به مناطق محروم و ساخت همراه سرا در بیمارستانها تاکید کرد.
تلاش برای حل مشکلات دارویی و درمانی نیازمندان با تعامل میان سازمانی
مسعود حبیبی رئیس مجتمع دارویی - درمانی هلال نیز با تشکر از حسن نظر رئیس سازمان داوطلبان در امضا و اجرای این تفاهمنامه گفت: موضوع سلامت، مهمترین موضوع در زندگی انسانهاست، و این امر با کمک و همکاری مردم محقق می شود.
وی در ادامه با اشاره به این موضوع که هزینه خدمات ارائه شده در این مرکز به مراتب پایین تر از دیگر مراکز درمانی است، افزود: با وجود این روزانه در این مرکز، شاهد مراجعه بیمارانی هستیم که به دلیل کمبودهای مالی و افزایش هزینه های دارویی و درمانی از ادامه روند درمانی خود منصرف می شوند.
به گفته حبیبی، تفاهمنامهای که به امضا رسید مبین این نکته است که می توان با ارتقای تعامل و همکاری میان سازمانی، بخش قابل ملاحظه ای از این موارد را حل و فصل کرد و از سویی دیگر با استفاده از امکانات بالقوه خیرین جمعیت و خانههای داوطلب که در سطح کشور موجود است، میتوان بدون هزینه اضافی و بهره گیری از ظرفیتهای ایجاد شده این موضوعات را بهصورت جدیتر دنبال و پیگیری کرد.
نظر شما