به گزارش خبرنگار مهر، محمد اسماعیل امامزاده بعد از ظهر یکشنبه در جلسه نهضت مطالعه مفید افزود: این برنامه ها که برای اجرایشان هزينه اي بالغ بر 760 ميليون ريال صرف شده است، شامل 39 جلسه نقد كتاب، 13مسابقه بزرگ كتابخواني و مقاله نويسي، 76 نمايشگاه كتاب در مناسبت هاي مختلف، برپايي نمايشگاه بين المللي كاريكاتور كتاب در 7 شهرستان استان و ... بوده است.
وی ضمن اشاره به اجراي شيوه هاي مختلف اين اداره كل براي ترغيب جامعه به مطالعه گفت: اين امر زماني محقق مي شود كه فضاي كتابخانه اي به اندازه مطلوب براي مردم وجود داشته باشد.
وي با اشاره به راه اندازي ايستگاههاي مطالعه براي غني سازي اوقات مردم در صف هاي انتظار، گفت: در حال حاضر 16 ايستگاه مطالعه در دستگاه هاي مختلف و پرتردد مازندران به بهره برداري رسيده است كه اين تعداد طي دو هفته آينده به 24 ايستگاه افزايش مي يابد.
ربيع فلاح، استاندار و رئيس كميته نهضت مطالعه مفيد استان با تاكيد بر ترويج فرهنگ كتابخواني در جامعه، گفت: متاسفانه آمارهايي كه از سرانه مطالعه و كتابخواني در استان مازندران كه از جمله استان هاي بغايت فرهنگي كشور است بيان مي شود، رضايت بخش نيست.
وي كتابخانه هاي عمومي را ملجا مناسبي براي دانش آموزان دانست و تصريح كرد: متاسفانه بسياري از دانش آموزان با كتاب هاي غير درسي انس ندارند و خانواده ها مي توانند با حمايت و هدايت آموزش و پرورش براي تربيت مطالعه محور كودكان و نوجوانان، از كتابخانه هاي عمومي بهره مند شوند.
فلاح افزود: براي توسعه فرهنگ كتاب و كتابخواني در مازندران بايد از ظرفيت خيران استفاده شود و اميدواريم با ورود خيران به فعاليت هاي كتابخانه سازي به رشد قابل توجهي در شاخص هاي كتابخانه اي دست يابيم.
استاندار مازندران با اشاره به تخصيص اعتبارات دولتي براي توسعه فضاي فيزيكي كتابخانه در مازندران، بيان داشت: با اعتبارات اندك امكان توسعه كتابخانه در مازندران با توجه به وسعتي كه وجود دارد ممكن نيست.
نظر شما