۱۵ دی ۱۳۹۲، ۱۷:۳۹

شهریور مطرح کرد:

استفاده از ظرفیت های مردمی در توسعه اقتصادی کشور یک الزام است/ نقدینگی به تعاونی های شهرستانی هدایت می شود

استفاده از ظرفیت های مردمی در توسعه اقتصادی کشور یک الزام است/ نقدینگی به تعاونی های شهرستانی هدایت می شود

کرج - خبرگزاری مهر: مدیرکل دفتر تعاونی‌های خدماتی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به طرح "مشارکت عمومی- تعاونی برای توسعه" تاکید کرد: اگر می خواهیم نقش مردم را در اقتصاد پررنگ کنیم اجرای این طرح نه یک انتخاب که الزام است.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین شهریور در کارگروه تخصصی اشتغال استان البرز که بعد از ظهر یکشنبه در سالن شهدای دولت استانداری در کرج برگزار شد، با اشاره به نقش تعاونی ها در توسعه و شکوفایی اقتصاد کشور گفت: با بررسی تجربه های جهانی در کشورهای مختلف اخیرا طرحی تحت عنوان "تعاونی برای توسعه" در وزارتخانه به تصویب رسیده که اجرای آن در قالب شرکتهای تعاونی نقش به سزایی در توسعه اقتصادی کشور دارد.

وی با اشاره به رکود تورمی، حجم بالای نقدینگی و نیاز بخش صنعت به سرمایه در گردش گفت: اقدامات دولت تدبیر و امید از کاهش نرخ تورم و افزایش سرمایه گذاریها نشان می دهد اما با توجه به نیاز کشور به منابع چاره ای جز افزایش مشارکتهای مردمی و استفاده از ظرفیت تعاونی ها نداریم.

وی افزود: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از طریق فعالیت تعاونی‌های توسعه و عمران شهرستانی در تلاش از نقدینگی موجود در اختیار مردم به عنوان یک سرمایه استفاده کند.

شهریور تصریح کرد: در شرایط کنونی تولید و اشتغال و کمبود منابع مالی برای اجرای طرح‌ها و پروژه‌های بزرگ اقتصادی در کشور یکی از مشکلات و دغدغه‌های مسئولان نظام است که برای رفع این مشکل به مشارکت مردم نیاز داریم. با اجرای طرح تعاونی‌های توسعه و عمران شهرستانی تلاش می‌شود منابع مالی شهرستان‌ها به سمت فعالیت‎‌های تولیدی هدایت شود.

تاسیس تعاونی توسعه و عمرانی شهرستانی با سرمایه 300 میلیونی

شهریور ادامه داد: استفاده از منابع مالی مردمی در طرح "مشارکت عمومی- تعاونی برای توسعه" از طریق تعاونی های توسعه و عمران شهرستانی که ظرفیت های قانونی این طرح نیز وجود دارد، پیش بینی شده است.

وی با بیان اینکه طبق قانون در این طرح باید در هر شهرستان یک تعاونی توسعه و عمران تاسیس شود، یادآور شد: تمام شاغلان شهرستان می توانند به عضویت این شرکتهای چند منظوره که حداقل سرمایه آن 300 میلیون تومان است، در آیند.

وی تاکید کرد: سازو کارها و ابزارهای نظارتی در این طرح دیده شده است که احتمال تخلف در این شرکتها را از بین می برد.

وی با تاکید بر اینکه تولید و اشتغالزایی دغدغه مسئولان کشور است، گفت: اگر می خواهیم نقش مردم را در اقتصاد پررنگ کنیم اجرای این طرح نه یک انتخاب که الزام است.

وی یادآور شد: این طرح در استانهای لرستان، اصفهان، مازندران و بوشهر کلید خورده است.

ثیت 95 هزار تعاونی در  کشور

مدیرکل دفتر تعاونی‌های خدماتی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بخشی دیگر از سخنانش تعداد تعاونی های ثبت شده در کشور را 95 هزار تعاونی اعلام کرد و گفت: بیشتر این تعاونیها چارچوبهای قانونی را رعایت کرده و به فعالیت می پردازند.

به گفته شهریور تنها هشت درصد تعاونی های فعال در کشور مسئله دار هستند.

کد خبر 2208447

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha