به گزارش خبرگزاری مهر، حجتالاسلام محمد صادق صالحیمنش در همایش همه واقف باشیم که در مجتمع فرهنگی شاه سید علی(ع) قم برگزار شد، اظهار کرد: روزی یکی از صحابه امام صادق(ع) خدمت ایشان رسید و عرض کرد من عازم عمره رجبیه هستم و حضرت نیز فرمودند ثواب عمره رجبیه آن است که اگر سطح زمین پوششی از طلا باشد و کسی در راه خدا آن را انفاق کند آن ثواب را نخواهد برد.
وی افزود: آن شخص بسیار خوشحال شد و هنگامی که میخواست بازگردد امام صادق(ع) فرمودند پاداشی بالاتر از این هم هست و آن اینکه اگر کاری را برای رضای خدا و برای مسلمانی انجام دهی یا گرهی از مشکل شخصی بگشایی ثوابی بالاتر از عمره رجبیه خواهی داشت.
استاندار قم با تاکید بر نیکی به دیگران عنوان داشت: گاهی اوقات کاری کوچک که در راه رضای خدا صورت میگیرد ثوابی بسیار بالا خواهد داشت.
وی ادامه داد: کارهایی توسط برخی افراد صورت میگیرد که نتیجهای تا ابد برای آنها باقی میگذارد و ثواب آن همواره برایشان ثبت میشود.
حجت الاسلام صالحیمنش با اشاره به ماجرایی که سالها پیش برایش رخ داده بود گفت: روزی خانمی در کویت 10 هزار دلار به من تحویل داد تا در قم مسجدی بنا کنم و من نیز آن مبلغ را گرفتم و در نزدیکی ورودی قم کار ساخت مسجدی را به شخصی سپردم ولی پول مذکور برای این کار کفایت نمیکرد؛ روزی با حجتالاسلام قرائتی دیداری داشتم و موضوع را با وی در میان گذاشتم و او هم گفت اتفاقا اخیراً با وزیر نفت ملاقات داشتهام و او هم پولی برای ساخت مسجد در راهها اختصاص داده، میتوانیم در قم از آن مبلغ هزینه کنیم و مسجد مورد اشاره را تکمیل نماییم.
استاندار قم با تاکید بر کمک و انفاق در راه خدا ولو به میزان اندک خاطرنشان کرد: کمک به دیگران جزو دستورات دینی است و هر مسلمان باید با تأسی به پیامبر اکرم(ص) و اهل بیت(ع) انفاق و وقف را در زندگی خود مورد توجه قرار دهد.
وی بیان داشت: از خداوند میخواهیم کسانی را که در راه وقف و ساماندهی آن و نیز در مسیر فعالیتهای قرآنی گام بر میدارند مورد عنایت و لطف خود قرار دهد.
وجود بقاع متبرکه بخشی از ظرفیت پایتختی قم در جهان تشیع است
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم نیز در همایش گفت: قم پایتخت جهان تشیع است و وجود اماکن متبرکه همچون حرم حضرت معصومه(س) و بقاع متبرکه بخشی از ظرفیتهای آن به شمار میرود.
حجتالاسلام والمسلمین شوذب شیری اظهار داشت: قم ام القرای جهان تشیع است و نخستین شهری است که دیوان وقفی داشته است و سفرای اهل بیت(ع) در آن متولی موقوفات شدند.
وی افزود: امامزاده موسی مبرقع(ع) از جمله بزرگترین عالمان و دانشمندان و نیز متولیان وقف از سوی امام محمد تقی(ع) بوده و امروز در قم مدفون است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم با بیان اینکه علی بن بابویه نیز از جمله بزرگانی است که در قم به خاک سپرده شده است عنوان داشت: با این حال غربتی که هم اکنون بر مقبره آنها سایه افکنده خوشایند نیست.
شیری با بیان اینکه 14 هزار موقوفه در قم به ثبت رسیده است گفت: امیدواریم بتوانیم درخت پر ثمر وقف را که یادگار واقفان و خیرین گذشته در قم است بیش از گذشته حفظ و تقویت کنیم و آن را به باروری بیشتری برسانیم.
تجلیل از مدیران کل سابق اوقاف و امور خیریه قم
بخش دیگر همایش همه واقف باشیم به تقدیر و تجلیل از مدیران کل سابق اوقاف و امور خیریه استان قم یعنی حجج اسلام والمسلمین فاضلی، روحانینیا، هاشمی و ناظمی اختصاص داشت و پس از آن نوبت به تجلیل از دیگران رسید.
مجید ذاکری، سعید اسدالله اصغری، زهرا سادات اسلامی و زهره خوشلهجه به عنوان حافظان برتر قرآن، سکینه رشیدی، عابدین ابراهیمی به عنوان واقفان شاخص و محمد دلبری شهردار قم، رسولی شهردار منطقه شش قم، دلاوری معاون عمرانی و محرری معاون هماهنگی امور زائرین استاندار، دولابینژاد رئیس کلانتری 25 و محمدزاده رئیس کلانتری 19، بهشتی معاون فنی شهردار قم و نیز متقیان مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری به عنوان وقفیاوران برتر تجلیل شدند.
همچنین در این همایش از خادمان بقاع متبرکه؛ رستم خیبری، عبدالکریم شعبانی، ابراهیم ملارضایی و نیز خادمان افتخاری آنها تقدیر شد.
اهدای لوح و هدایایی به حجج اسلام عزیزالله ترابی، ابراهیمی امام جمعه دستجرد، خراسانی، امانی، فاطمیان، صدر و خوئی نیز به عنوان مسئولان برتر فرهنگی و نیز قزوینیان، حسین رضوانی، محمد کارگر شریف آبادی، جهانگیر مرادی و علی عربنژاد به عنوان اعضای هیئت امنای بقاع متبرکه بخش پایانی این همایش بود.
نظر شما