۱۶ دی ۱۳۹۲، ۱۶:۳۶

دولت زمینه گسترش صادرات خدمات فنی و مهندسی را فراهم کند

دولت زمینه گسترش صادرات خدمات فنی و مهندسی را فراهم کند

عضو هیئت مدیره انجمن‌های ساختمانی کشور خواستار توجه بیشتر دولت به صادرات خدمات فنی و مهندسی کشور شد و گفت: در حاضر صدور خدمات فنی و مهندسی ایران به دیگر کشورها با موانع و مشکلاتی مواجه است که دولت و به ویژه وزارت امور خارجه می‌توانند این مشکلات را برطرف کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالعظیم گلچین افزود: صدور خدمات فنی و مهندسی می تواند برای کشور ارزآوری بسیار بالایی داشته باشد.

وی اضافه کرد: در حال حاضر کشور ترکیه در منطقه ما بیشترین صادرات خدمات فنی مهندسی را دارد، این در صورتی است که جمهوری اسلامی ایران در زمینه صدور خدمات فنی و مهندسی ، دارای توانمندی بسیاری بالایی است و از پتانسیل خوبی برخوردار است.

عضو هیئت مدیره انجمن‌های ساختمانی کشور افزود: وزارت امور خارجه باید سفارتخانه ها را مکلف کند تا در کشورهایی که قرار دارند، مرکز و نقاطی را که نیازمند جذب خدمات فنی و مهندسی هستند، شناسایی کرده و اطلاعات آنها را در اختیار بخش های اقتصادی کشور قرار دهند تا زمینه صدور خدمات فنی مهندسی فراهم شود.

گلچین افزود: در حال حاضر در دستور کار سفارتخانه ها نیست و به نوعی وابسته های بازرگانی چنین وظایفی را اجرا نمی کنند تا صدور خدمات فنی و مهندسی داشته باشیم. در همین حال، ترکیه بخش مهمی از منابغ ارزی خودش را از این طریق تامین می کند در حالی که ما توانمندی‌های بسیاری داریم.

دبیر چهارمین کنفرانس بین المللی صنعت احداث و انرژی گفت: در این کنفرانس موانع و مسائل پیش روی صادرات خدمات فنی و مهندسی از جمله بحث ، تامین منابع مالی ، بیمه نامه ها و تسهیلات بانکی را مورد بررسی قرار خواهم داد و امیدارم با کمک مراکزی علمی و همچنین مراجع قانون‌گذار و قضایی و اجرایی کشور ، زمینه افزایش صادرات خدمات فنی مهندسی را فراهم کنیم.

وی تصریح کرد: در این همایش 31 تشکل مشارکت دارند که گردش مالی این شرکت‌ها سالانه بین 300 تا 400 میلیاد دلار است که این نشان دهنده نقش مهم این شرکت‌ها در اقتصاد و امور توسعه ای کشور است.

گلچن با بیان اینکه گروه شرکت کنندگان در چهارمین کنفرانس بین المللی صنعت احداث و انرژی حدود 4 هزار شرکت را دربر می گیرد، گفت: این شرکت‌ها نقش مهمی در توسعه زیربنای کشور دارند.

وی اضافه کرد: تلاش می کنیم در این کنفرانس بخش‌های مختلفی را که نیازمند توجه برای سرمایه گذاری و توسعه هستند، شناسایی کرده و آنها را به اطلاع شرکت‌های مختلف برسانیم تا در آن بخش‌ها سرمایه گذاری و فعالیت‌های توسعه ای صورت بگیرد.

گلچینی با بیان اینکه در مسیر توسعه کشور باید نقش عوامل گوناگون را با هم بشناسیم تا به هدف مورد نظر برسیم، اظهارداشت: توسعه نیازمند دیدگاه جامع است و لذا بخشی نگری و توجه نداشتند به دیگر بخش‌ها ، مسیر توسعه کامل کشور را منحرف می کند.

چهارمین کنفرانس بین المللی صنعت احداث و انرژی ، روزهای 30 دی و اول بهمن 1392 در مرکز همایش‌ها و نمایشگاه های بین المللی هتل المپیک برگزار می شود.

کد خبر 2209142

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha