به گزارش خبرنگار مهر، احد ظفری صبح شنبه در جمع اعضا تعاونی مرغداران بخش خصوصی شهرستان نهاوند در اداره جهاد کشاورزی اظهار داشت: این واحدها در هر سال ظرفیت پرورش 910 هزار و 900 قطعه مرغ گوشتی را دارند.
ظفری با اشاره به اینکه کل میزان تولید محصولات گوشتی نهاوند در حوزه دامی، ماهی، مرغداری 126 هزارو 407 تن است گفت: مرغداری های شهرستان نهاوند در طول سال هشت هزار و 637 تن گوشت مرغ تولید می کنند که برابر 10 و هشت دهم درصد از تولید گوشت مرغ استان همدان است.
وی ادامه داد: در شهرستان نهاوند سه واحد مرغداری تخم گذار با ظرفیت 66 هزار قطعه در سال وجود دارد که توانایی تولید هزار و 43 تن تخم مرغ را در سال دارد که برابر چهار و نیم درصد تولید استان همدان است.
رئیس اداره جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند بیان داشت: با آغاز فصل سرما و احتمال بروز بیماریهای تنفسی طیور آشنایی مرغداران شهرستان با روشهای صحیح مدیریت مرغداریها برای به حداقل رساندن بروز و شیوع بیماریهای تنفسی بسیار مهم است.
احد ظفری بیان داشت: یک دوره آموزشی آشنایی با بیماریهای تنفسی طیور با حضور کارشناسان دامپزشکی استان همدان برای مرغداران شهرستان در محل شبکه دامپزشکی نهاوند برگزار شد.
ظفری افزود: مرغداران برای جوجهریزی ملزم به دریافت مجوز جوجهریزی از شبکه دامپزشکی هستند که برای دریافت آن باید شرایط لازم از جمله داشتن کوره لاشه سوز یا چاه تلفات در محل مرغداری، داشتن امکانات مناسب برای جمعآوری، نگهداری، فرآوری و حمل و نقل بهداشتی کود، رعایت فاصله زمانی مناسب بین دو دوره جوجهریزی و همچنین رعایت مسائل امنیت زیستی را دارا باشند.
وی ادامه داد: به دلیل اهمیت گوشت سفید به عنوان یک ماده غذایی پرمصرف در سبد کالای خانوارها رعایت نکات بهداشتی و مقررات قرنطینهای نظارت بر این صنعت امری ضروری محسوب میشود که علاوه بر افزایش سطح بهداشت جامعه میتواند افزایش تولید و جلوگیری از خسارات اقتصادی را به همراه داشته باشد.
نظر شما