۲۱ دی ۱۳۹۲، ۱۱:۳۲

مرگدری:

حمایت دستگاه های اجرایی باعث رونق گردشگری می شود/ کمک به صنایع دستی با راه اندازی بازارچه مهرآئین

حمایت دستگاه های اجرایی باعث رونق گردشگری می شود/ کمک به صنایع دستی با راه اندازی بازارچه مهرآئین

گرگان – خبرگزاری مهر: معاون برنامه ریزی استاندار گلستان گفت: با توجه به اهمیت و توسعه صنعت گردشگری استان، حمایت کلیه دستگاه های اجرایی جهت رونق این صنعت مهم ضروری است.

به گزارش خبرنگار مهر، علی مرگدری صبح شنبه در نشست هم اندیشی گردشگری گلستان، اذعان کرد: شایسته است در راستای توسعه و رونق این صنعت در آمدزا، کلیه دستگاه های اجرایی، هرگونه پیشنهاد  خود را در خصوص رشد و توسعه گردشگری استان ارائه دهند.

وی دراین نشست ساماندهی بازارچه صنایع دستی استان را از ضروریات خواند و اذعان کرد: با ساماندهی بازارچه مهر آیین به عنوان بازارچه صنایع دستی ، 15 هزار هنرمند ساماندهی می شوند.

مرگدری بیان کرد: ضروری است دراین بازارچه نسبت به آموزش، تولید، فروش و تبلیغات و همچنین بازاریابی  محصولات صنایع دستی اقدامات لازم صورت گیرد.

مرگدری همچنین از حمایت از این بازارچه خبر داد و گفت: سند جامع صنایع دستی سند کاملی است  و شایسته است تمامی دستگاه های مرتبط جهت اجرایی شدن این سند همکاری های لازم را داشته با شند.

معاون استاندار در ادامه از پروژه گردشگری جنگل کبودوال علی آباد کتول یاد کرد و افزود: این پروژه باید در اولویت قرار گرفته و  با همکاری سایر دستگاه های مرتبط نسبت به اجرایی شدن کامل آن اقدام شود.

وی ضمن اشاره به ارزآوری صنعت گردشگری در استان، بر پیگیری همه جانبه از این مهم تاکید داشت و ادامه داد: وجود شرکت های ثبت شده در استان جهت سرمایه گذاری درحوزه گردشگری ضروری است و تراکنش مالی این سرمایه گذاران نیز الزاماً دراستان صورت گیرد.

درادامه این نشست ، مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان گفت: سند ارزش افزوده این اداره کل درسال 91 پیگیری شده ودراین سند مشکلات و راهکار ها کاملاً ارائه شده و همچنین در این سند، تعامل، هم اندیشی و همراهی دستگاه ها مشخص شده است.

قربان عباسی افزود: دراین سند ارزش افزوده، صنایع دستی استان  نیز بررسی وراهکارها ارائه شده اند.

وی اظهار کرد: براساس این سند رشته های بومی استان مشخص شده و با بررسی های لازم مشخص شده، ارزش افزوده چاقو سازی درحال حاضر بیشترین سود را دارد.

عباسی خاطر نشان کرد: تعهد اشتغال این اداره کل صد در صد تا پایان سال از تعهد اشتغال بیشتر خواهد شد، 10 مرکز آموزش صنایع دستی دراستان راه اندازی شده و 10 مرکز نیز توسط بخش خصوصی  ایجاد شده است.

عباسی حمایت وهمکاری کلیه دستگاه های اجرایی استان را در پیشبرد اهداف این سند مهم ذکر نمود و اظهار امیدواری کرد: با حمایت های لازم از این سند ارزش افزوده وتوسعه صنعت گردشگری استان، شاهد رونق این صنعت مهم ودرآمدزای استان بیش از گذشته باشیم.

وی ادامه داد: در راستای حمایت از هنرمندان صنایع دستی استان، در ایام نوروز سال 93، بازارچه های صنایع دستی در مدارس اسکان مسافر دایر خواهد شد.

عباسی گفت: ایجاد وراه اندازی بازارچه های صنایع دستی در راستای حمایت از هنرمندان استان از برنامه های این اداره کل می باشد که هم اکنون گاراژ مهر آیین به همین منظور خریداری شده که پس از مرمت و بازسازی ، هنرمندان استان می توانند بهره لازم را از آن ببرند.

قربان عباسی درادامه با اشاره به اهمیت بازارچه های صنایع دستی در فروش محصولات صنایع دستی استان افزود: در جشنواره بین المللی فرهنگ اقوام ایران زمین امسال، 210 غرفه صنایع  دستی داخلی وخارجی ایجاد شد که ضمن نمایش محصولات صنایع دستی فروش قابل توجهی عاید هنرمندان شد.

وی بازاریابی وبازارشناسی را درفروش محصولات صنایع دستی استان قابل اهمیت ذکر کرد و برافزایش ارزش افزوده این صنعت تاکید داشت.

عباسی همچنین به انعقاد تفاهم نامه با سایر دستگاه های اجرایی استان جهت بازاریابی وفروش محصولات صنایع دستی، اشاره داشت و اذعان داشت: نصب ویترین های محصولات صنایع دستی درادارات می تواند ضمن معرفی محصولات و  بازاریابی لازم ، فروش محصولات را بالا ببرد.

وی همچنین درتفاهم نامه با آموزش وپرورش استان، از ایجاد یک فروشگاه محصولات صنایع دستی فرهنگیان یاد کرد که محصولات صنایع دستی استان به صورت اقساطی ونقدی دراین فروشگاه عرضه خواهند شد.

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان درادامه با اشاره به عضویت 10 مدرسه در ستاد تسهیلات سفرهای استان، جهت اسکان مسافران نوروزی، ایجاد بازارچه های صنایع دستی نوروزی دراین مدارس را راهکار خوبی جهت افزایش فروش محصولات صنایع دستی استان ذکر کرد.

عباسی در پایان به اهمیت صادرات محصولات صنایع دستی استان اشاره داشت و گفت: سهم استان گلستان در صادرات صنایع دستی استان از برش ملی، 500 هزار دلار است که می توان در صورت وجود و نظارت گمرگ تخصصی در خصوص صادرات محصولات صنایع دستی استان  و با تولید محصولات صنایع دستی صادراتی نسبت به افزایش رقم صادارتی محصولات صنایع دستی استان همت گماشت.

کد خبر 2211787

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha