به گزارش خبرنگار مهر، جواد حسینی عصر یکشنبه در جلسه هم اندیشی معاونین آموزش ابتدایی و کارشناسان تکنولوژی و سرگروههای آموزشی این استان اظهار کرد: مدیران باید توان به کاربستن پتانسیل های خارج ازمدرسه را از طریق انجمن اولیا و مربیان داشته باشند.
مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی خطاب به معاونتهای آموزش ابتدایی این اداره گفت: اگرمدیری حوصله ندارد با دانش آموزان و معلمان خود تبادل اندیشه داشته و انجمن اولیا و مربیان را تشریفاتی بداند باید فکری به حالش کرد.
حسینی با بیان این که گسترش مشارکت در مدرسه از برنامه های وزارت و این اداره کل در سال 93 خواهدبود، افزود: خراسان رضوی با داشتن 2هزارو 500 خیرمدرسه ساز توانست بیش از 80 میلیاردتومان را به بدنه آموزش و پرورش تزریق کند.
وی انجام اقدام پژوهی را تنها مختص کلاس درس ندانست و به کارشناسان حاضر در جلسه اظهار کرد: کلاس درس یکی از قلمروهای پژوهش است و با گروه پژوهی می توان به کیفیت بخشی رسید، این کار را باید در گروههای آموزشی شروع و به بدنه رساند.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی تصریح کرد: پژوهشها باید نخبه گرا، نبوده و معلم و دانش آموزان، باید پژوهنده شوند.
حسینی با بیان این که از این پس، هر سه ماه یک بارمدیران مدارس ارزیابی خواهندشد، افزود: شاخصهای مدرسه کیفی در حال تدوین است و برای ساختن مدرسه بی نقص به مدرسه، مدیر و کلاس پژوهی نیاز داریم.
وی بیان کرد: دوره ابتدایی مهمترین دوره آموزشی و دوره دبیرستان ویترین نظام آموزشی ماست.
مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی با بیان این که پیام آموزش و پرورش همدلی و همگرایی است، افزود: اگر جوامع انسانی نیروهای انسانی را طوری تربیت کنند که احساس نیاز برای پیشرفت را احساس کنند، توسعه رخ می دهد.
حسینی گفت: توسعه امکان پذیرنیست مگر با تقویت آموزش ابتدایی.آن هم به صورت کیفی.چرا که در جهان ثابت شده است در تربیت منابع انسانی، آموزش ابتدایی اصل و باورمن این است که معلم ابتدایی به لحاظ فشارکار و زحماتی که متقبل می شود باید بیشترین دریافتها را داشته باشد.
نظر شما