علی جعفری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه، مازندران در گروه استانهای متوسط قرار دارد و جایگاه ما در این گروه بسیار خوب است، اظهار داشت: ما در زمینه توسعه فیزیکی یعنی دفاتر کارگزاری نه تنها در بین استانهای متوسط و هم رده، بلکه در کل کشور رتبه خوبی داریم.
وی با اشاره به را اندازی 27 دفر کارگزاری در استان گفت: دفاتر بابلسر، قائمشهر و تنکابن تا چند روز آینده افتتاح می شود.
جعفری گفت: کمتر استانی را در کشور شاهد هستیم که در خارج از مرکز استان دارای دفاتر کارگزاری باشند و مازندران تاکنون 27 دفتر کازگزاری بورس را راه اندازی کرده است.
مدیر بورس منطقه ای مازندران بیان داشت: برای توسعه فرهنگ سهامداری باید نسبت به توسعه فیزیکی اقدام شود و در این راستا، مازندران، زبانزد در کشور است و هم اکنون نیز درخواستهای بسیار زیادی داریم که درحال پیگیری است.
بورس متعلق به همه است
وی با اشاره به اینکه بورس متعلق به عده ای خاص نیست و به همه تعلق دارد، بیان داشت: متاسفانه در مازندران به دلیل شرایط اقلیمی، امکان توسعه صنعت را نداریم و با محدودیت مواجه هستیم.
جعفری بیان داشت: این محدودیتها سبب می شود تا در زمینه خدمات بیشتر فعال شویم و یکی از این امور، بورس است.
رسوب سرمایه در مازندران کمتر از 1.5 درصد است
مدیر بورس منطقه ای مازندران گفت: در استان مازندران، چهار درصد منابع مالی کشور را داریم و جمعیت استان نیز چهاردرصد کشور است.
وی با اشاره به اینکه رسوب سرمایه در استان چهار درصد باشد و تبدیل به سرمایه واقعی شود، گفت: اکنون این میزان یک تا 1.5 درصد است.
وی عنوان کرد: تمام پول موجود در استان رسوب نمی کند و نشت می یابد و چاره ای نداریم که در زمینه بورس سرمایه گذاری کنیم.
علی جعفری ادامه داد: هرچه بورس را رونق دهیم و خانواده ها بیشتر فعال باشند، به رونق سرمایه گذاری در استان کمک می کند و اقتصاد استان رونق می بخشد.
وی اظهار داشت: زمانی که در بورس سرمایه گذاری می کنیم، در واقع در اقتصاد ارزش آفرینی و مشارکت می کنیم و رابطه متقابل بین خانواده و شرکت باید تقویت شود و این کار را بورس انجام می دهد.
وی سابقه راه اندازی بورس منطقه ای مازندران را سال 86 بیان کرد و گفت: خوشبختانه با تشکیل کلاسهای آموزشی و برنامه ریزی، اکنون وضعیت بورس استان مطلوب است.
نظر شما