به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله العظمی ناصرمکارم شیرازی شامگاه سهشنبه در دیدار مدیران اداره بهزیستی استانهای کشور که در مدرسه امیرالمومنین(ع) برگزار شد، اظهار داشت: بودجهای که دولت برای رسیدگی به آسیبهای اجتماعی دارد، بسیار کم است و لازم است دولت بودجهای برای رفع مشکلات کسانی که دچار آسیبهای اجتماعی شدند، درنظر بگیرد تا افراد نیازمند دلسرد نشده و بتوانند از خدمات بهزیستی استفاده کنند.
وی خطاب به مسئولان بهزیستی استانهای کشور عنوان کرد: مهم ترین برنامههای اجتماع برعهده شما است و هر اجتماع آسیبها و نیازمندانی دارد که باید به آنها رسیدگی شود و از آنها غافل نبود.
بسیاری از آسیبهای اجتماعی از آسیبهای اخلاقی منشأ میگیرد
استاد برجسته حوزه بیان کرد: رسیدگی به آسیبهای جسمانی در کنار آسیبهای روحی مهم است زیرا این دو تاثیر متقابل دارند و بسیاری از آسیبهای اجتماعی از آسیبهای اخلاقی منشا میگیرد.
وی ادامه داد: برای مثال جوانی که نماز نمیخواند ممکن است به سوی دزدی و فساد اخلاقی کشیده شود از این رو باید از کودکستان در دو بعد روحی و جسمانی افراد کار شده تا از بروز مشکلات جلوگیری شود.
لزوم گسترش برنامههای فرهنگی بهزیستی
آیت الله مکارم شیرازی با بیان این که باید ابتدا انسان و آسیب او را به طور کامل شناخت تا بتوان درمان را آغاز کرد، یادآور شد: برنامههای فرهنگی بهزیستی باید گسترش یابد تا علاوه بر رسیدگی به کسانی که آسیبهای جسمانی دارند به بعد روحانی افراد سالم نیز توجه شود تا جامعه از آسیبها حفظ شود.
وی با بیان این که در نماز میگوییم که فقط خدا را میپرستیم و در مسیر مستقیم گام برمیداریم، عنوان کرد: اگر به نماز بسیار زیاد اهمیت دهیم، دعاهایمان مستجاب و برکات زیادی نصیبمان میشود؛ نماز برنامه خوب اسلام است و متاسفانه عدهای آن را سبک شمرده و اهمیت نمیدهند.
نماز اول وقت در ادارات باید مشروط بر معطل نشدن ارباب رجوع باشد
این مرجع تقلید شیعیان با بیان این که امام علی(ع) به مالک اشتر، فرمانده مصر سفارش میکند که نماز اول وقت را بخواند، ابراز کرد: بعضی ادارات استان نماز اول وقت را میخوانند و این عمل باید مشروط بر این باشد که ارباب رجوع معطل نشده و وقت کشی صورت نگیرد.
جلب اعتماد مردم سرمایه است
آیت الله مکارم شیرازی تصریح کرد: اگر بتوانید در جامعه جلب اعتماد کنید مردم با شما همراه میشوند و این جلب اعتماد سرمایه است.
وی عنوان کرد: قدر خود را بدانید و این عمل را توفیق خداوند دانسته و خالصانه و دلسوزانه و با حفظ امانت به مردم خدمت کنید که این برترین کار مستحب است.
نظر شما