به گزارش خبرنگار مهر، نادر میرشکار صبح چهارشنبه در جلسه مبادلات مرزی شهرستان سراوان اظهار داشت: به دلیل حلقه های مفقوده در توزیع مناسب، نگهداری و فراوری لذا نرخ میوه با وجود محصولات تولیدd در استان گران است.
وی با بیان اینکه این استان از حیث تولید میوه و تره بار از جایگاه مناسبی برخوردار است افزود: نبود مراکز فروش و عرضه مستقیم میوه و تره بار در شهر های استان و وجود دلالان موجب شده است تا قیمت میوه با نرخ زیادی به دست مردم برسد.
وی با اشاره به نقش و جایگاه شهرداری ها در رفع این مشکل افزود: شهرداری ها باید با ایجاد و راه اندازی و همچین نظارت مستقیم بر مراکز ایجاد شده عرضه و توزیع میوه مقدمات کاهش قیمت ها و تسهیل شهروندان به کالاهای مورد نیاز با قیمت مناسب فراهم سازند.
وی گفت: در همین راستا با برنامه ریزی های بعمل آمده همچون سال های گذشته ذخیره سازی و توزیع میوه به منظور مصرف عید نوروز برای خانواده ها در دستور کار قرار گرفته و لذا جای هیچ نگرانی از این بابت وجود ندارد.
سیستان و بلوچستان 200 هزار تن تولید خرما دارد
میرشکار همچنین در بخش دیگری از سخنان خود گفت: این استان تولید کننده بیش از 200 هزار تن خرما است که توجه به این صنعت و ایجاد کارخانه های فراوری و صنایع تبدیلی و همچنین صنایع وابسته می تواند سهم بسیار عظیمی در اشتغالزایی ایجاد کند.
وی ادامه داد: با وجود ظرفیت های فراوان اما به دلیل نبود صنایع مادر بسیاری از تولیدات و پتانسیل های این استان نتوانسته با نام استان در بازار های جهانی معرفی شود.
نظر شما