به گزارش خبرنگار مهر، سیاوش رضوانی صبح چهارشنبه درحاشیه بازدید استاندار از اسکله شهید بهشتی بندر چابهار اظهار داشت: این بندر با مساحت تقریبی 2 میلیون و 700 هزار متر مربع دارای 33 هزار مترمربع انبار مسقف می باشد و همچنین دارای 5 اسکله است که در اجرای طرح توسعه تغییراتی در آنها ایجاد شده است.
وی گفت: اسکله های عمومی شماره یک و اسکله نفتی شماره دو با عمق آبخور 8 متر و اسکله های چند منظوره شماره سه و چهار با عمق 9 متر هر کدام دارای 150 متر طول و 15 متر عرض هستند که در سال 62 ساخته شده و قابلیت پهلو دهی کشتی هایی تا 70 هزار تن را دارد.
و ی ادامه داد: اسکله های چند منظوره شماره 5 به طول 262.8 متر و عمق آبخور 11 متر در سال 1383 احداث شده و قابلیت پهلو دهی کشتی های 70 هزار تن رادارد .
وی گفت: وجود آبهای عمیق در خلیج وسیع شرایط مناسبی را برای پهلو گیری کشتی های بزرگ در این منطقه و ایجاد تاسیسات بندری با هزینه مناسب و صرفه اقتصادی فراهم کرده است .
رضوانی با تشریح اقدامات صورت گرفته در مورد طرح توسعه بندر شهید بهشتی گفت: با توجه به لایروبی اسکله چابهار که روزانه ۳۰ هزار مترمکعب انجام می شود طرح توسعه بندر با ۴۴۰ متر طول اسکله و تا عمق منفی 16 متر بزودی به بهره برداری می رسد.
وی نقش و وظیفه سازمان بنادر و دریانوردی در این رابطه را ارتقای راندمان کار بندر، جلب و افزایش رضایت طرف های ذی نفع، افزایش کارایی تجهیزات و تاسیسات بندری، افزایش سطح دانش و آگاهی کارکنان، کاهش هزینه و زمان توقف کالاها بویژه کالاهای تزانزیت و تبعیت از الزامات قانونی مرتبط با خدمات، محیط زیست، ایمنی و بهداشت حرفه ای عنوان کرد و گفت: در این راستا الزاماتی وجود دارد که سازمان بنادر با حساسیت ویژه ای آن را پیگیری می کند.
مدیر کل بنادر و دریانوردی استان بیان داشت: کاهش و پیشگیری از آلودگی در آب و هوا ، کاهش و پیشگیری از بیماری های شغلی، بررسی روش های علمی و بازاریابی کالاهای ترانزیتی و ترانشیبی و انجام فعالیت های متناسب با موقعیت بندر چابهار و ایجاد زیرساخت های مناسب با برنامه های توسعه ای از جمله الزامات این سازمان در طرح توسعه بندر چابهار است.
رضوانی اظهار داشت: احداث 9 پست اسکله جدید، احیای 220 هکتار از اراضی جهت محوطه های بارانداز و انبار، اتصال به شبکه ریلی کشور، ارتقای عملکرد بندر چابهار، کاهش فعالیت های غیر رسمی اقتصادی و جلوگیری از قاچاق کالا و مواد مخدر و افزایش سهم بندر چابهار در تجارت خارجی و ترانزیت کالا از جمله الزامات برنامه های اجرایی در این بندر است.
نظر شما