به گزارش خبرنگار مهر، مجید احمدی پنج شنبه در گفتگو با خبرنگاران با اعلام این مطلب افزود: در حال حاضر تعداد متقاضیان درخواست کننده تسهیلات برای نوسازی اماکن دامی در این شهرستان بالغ بر 160 نفر می باشد که اعتباری در حدود برای آنها مورد نیاز است.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: از160 طرح متقاضی، سه طرح مربوط به واحدهای دامداری صنعتی پرواری با ظرفیت 400 راس گوساله، دو طرح مرغداری گوشتی با ظرفیت کلی 50 هزار قطعه ای و یک طرح پرورش شتر مرغ مولد به ظرفیت 45 قطعه و 600 قطعه پرواری بوده و سایر طرح ها مربوط به دامداری های کوچک روستایی است.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان چاراویماق افزود: نوسازی و بهسازی جایگاههای دامی در راستای تبدیل دامداری های سنتی به دامداریهای صنعتی و بهداشتی ضروری است تا نه تنها از از بروز بیماریهای دامی و مشترک پیشگیری شود بلکه هزینه های تولید نیز کاهش یافته و تولید محصولات دامی سالم و بهداشتی و ارگانیک افزایش یابد.
احمدی در خصوص اقدامات انجام شده براینوسازی و بازسازی واحدهای دامی شهرستان نیز گفت: در سال 91 نزدیک به 10 میلیارد ریال اعتبار برای احداث و نوسازی واحدهای تولیدی دامی در سطح روستاهای این شهرستان از محل طرح توسعه کشاورزی تخصیص داده شده بود و تعداد 36 باب دامداری با استفاده از تسهیلات از محل طرح توسعه کشاورزی ایجاد گردیده است.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان چاراویماق در پایان ابراز امیدواری کرد که ارائه به موقع تسهیلات در آینده ای نزدیک زمینه را برای نوسازی و یا بهسازی واحدهای متقاضی فراهم کند تا هم موجب اشتغالزایی برای جوانان بیکار منطقه و نیز جلوگیری از مهاجرت روستائیان به شهرها و افزایش تولیدات دام و طیور در سطح منطقه بر اساس چشم انداز برنامه پنجم توسعه شود.
نظر شما