به گزارش خبرگزاری مهر، نماینده ولی فقیه در لرستان و امام جمعه خرم آباد بعد از ظهر پنج شنبه در این مراسم با اشاره به وظایف خطیر صدا و سیمای جمهوری اسلامی، حاکمیت اخلاق و حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی را از مهمترین این وظایف برشمرد.
حجت الاسلام میرعمادی با تاکید بر اینکه هر پیامی که از رسانه ملی پخش می شود باید دارای جنبه اخلاقی باشد، تصریح کرد: کلام الهی سراسر پیام اخلاقی است و صدا وسیما باید از این منبع بزرگ الهی برای تولید برنامه های خود و ارتقاء کیفی آنها الهام بگیرد.
وی تصریح کرد: کسانی که در رسانه ملی به کار گرفته می شوند باید از چهره های با بصیرت، ارزشی، مورد اعتماد مردم و اسوه اخلاق باشند.
رسانه ملی 72درصد مخاطب دارد
معاون امور استانهای رئیس سازمان صدا وسیمای جمهوری اسلامی نیز با اشاره به اینکه رسانه ملی 72درصد مخاطب دارد، تصریح کرد: این اقبال تنها نتیجه پخش فیلم و سریال نیست بلکه نتیجه پاسخگویی رسانه ملی به نیازهای پیرامونی مخاطبان است.
کیومرث طهماسبی از مدیر کل صدا و سیمای مرکز لرستان و نیز کارکنان این مرکز خواست هر مسئولی که قدمی برای مردم برمی دارد حمایت کنند و نتیجه زحمات وی را به اطلاع مردم برسانند.
معاون امور استانهای سازمان صدا وسیمای جمهوری اسلامی، تبیین سبک زندگی ایرانی - اسلامی را در گرو دقت و اصلاح رفتار اجتماعی دانست و تصریح کرد: رسانه ملی باید با محور قرار دادن دین، امید و آگاهی، اخلاق را به جامعه تزریق کرد.
عملکرد صدا و سیما را در مقابله با جنگ نرم ستودنی بوده است
نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه صدا و سیمای مرکز لرستان همواره از مسئولان پرسشگر و به مردم استان پاسخگو بوده است، گفت: صدا و سیمای مرکز لرستان همواره صدای ندای محرومیت مردم لرستان را به گوش مسئولان رسانده است ولی متأسفانه برخی با رعایت نکردن قانون اساسی باعث شده اند حق قانونی مردم لرستان محقق نشود.
خدائی سوری عملکرد صدا و سیما را در مقابله با جنگ نرم ستودنی خواند و تصریح کرد: افزایش اعتبارات رسانه ملی می تواند سپر دفاعی این رسانه را در برابر هجمه دشمن تقویت کند.
وی اثرگذاری رسانه ملی را در لرستان بیشتر از دیگر رسانه های گروهی دانست و از استاندار لرستان خواست تخصیص اعتبارات لازم را برای افزایش پوشش شبکه های تلویزیونی و همچنین افزایش کیفی برنامه های شبکه افلاک دنبال کند.
اعتماد مردم سرمایه بزرگی برای رسانه ملی
استاندار لرستان نیز در این مراسم اعتماد مردم استان به رسانه ملی و به خصوص صدا و سیمای مرکز لرستان را مثبت ارزیابی و تصریح کرد: این اعتماد موجب شده است مردم لرستان، صدا و سیما را مأمن امنی برای خود بدانند.
هوشنگ بازوند اعتماد مردم لرستان به رسانه ملی را سرمایه بزرگی برای این رسانه دانست و تاکید کرد: این اعتماد نتیجه تلاش بی وفقه و شبانه روزی کارکنان صدا و سیمای مرکز لرستان است.
استاندار لرستان به تشریح موانع توسعه استان پرداخت و افزود: صدا و سیما در برداشتن بسیاری از این موانع می تواند نقش آفرینی کند.
وی پرداختن به مباحث اقتصادی و معرفی استعدادهای اقتصادی را از مهمترین نقش آفرینی های صدا و سیمای لرستان برای کمک به توسعه استان عنوان کرد.
رسانه ها خط مقدم مبارزه با جنگ نرم نظام سلطه هستند
مدیر کل صدا و سیمای مرکز لرستان نیز در این مراسم با بیان اینکه از منظر ماهوی تقابل نظام سلطه و انقلاب اسلامی پایان ناپذیر است، تنها راه مبارزه و مقابله با جنگ رسانه ای دشمنان را تولید برنامه های پرمحتوا و در نتیجه نهادینه کردن رفتار مطلوب مردم دانست.
محمد بازوند ادامه داد: رسانه ها خط مقدم مبارزه با جنگ نرم نظام سلطه هستند.
وی با قدردانی از اعتماد رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی و دیگر مدیران ارشد این سازمان به وی، ابراز امیدواری کرد با همکاری کارکنان صدا و سیمای مرکز لرستان پاسخگوی حسن اعتماد این رسانه بزرگ باشد.
فتاح کمری مدیرکل پیشین صدا و سیمای مرکز لرستان نیز ارتقاء کیفی تولیدات رادیویی و تلویزیونی را مستلزم بهره گیری از اندیشه کارکنان برنامه ساز و بهره مندی از تجهیزات پیشرفته فنی دانست.
نظر شما