غلامرضا منتظری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: پتانسیل موجود درنمایشگاه باید با نیاز مخاطب برابر باشد تا تمام شهروندان استانی از این آثار فرهنگی بهره مند شوند و دلیل عدم تمایل برخی شهروندان به حضور در تعدادی از غرفه های نمایشگاه کتاب، نبود تازه های نشر و تنوع کتاب است.
منتظری اظهار داشت: اطلاع رسانی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی هر استان، یک ماه قبل از آغاز برگزاری نمایشگاه درباره اینکه در نمایشگاه استان چه تعداد غرفه با چه عناوین کتاب ارائه خواهد شد، فرصتی را برای هماهنگی با مراکز دانشگاهی جهت نیاز سنجی آنها مهیا می کند.
وی اذعان داشت: موسسه نمایشگاههای کشور نیز به دلیل برگزاری متوالی نمایشگاه در استانها، معذوریت های خاص خودش را دارد از این رو ایجاد هماهنگی با تهران برای تشریح نیازهای استان و ارائه تازه های نشر از سوی موسسه نمایشگاه های کشور اندکی دشوار است.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گلستان افزود: نمایشگاه های استان سالهاست که از وجود این نقص رنج می برند ولی رفع این مشکل در کوتاه مدت نیز میسر نخواهد شد.
وی در خصوص کمبود کتابهای تخصصی دانشگاهی در هشتمین نمایشگاه کتاب گفت: نمایشگاه کتاب های تخصصی را معمولا مراکز دانشگاهی برگزار می کنند و ازآن جایی که ماموریت وزارت ارشاد اسلامی در مقابل فرهنگ عمومی است برای کتب تخصصی دانشگاهی خیلی ورود نیافته است.
وی بیان داشت: آموزش و پرورش و دانشگاه ها متولی فرهنگ تخصصی است و برگزاری نمایشگاه کتب تخصصی آموزشی نیز بر عهده آنها است.
منتظری یادآور شد: وزارت ارشاد اسلامی در برگزاری نمایشگاه های کتابهای تخصصی نیز با دستگاه های مرتبط همکاری لازم را خواهد داشت اما به تنها مسئول برگزاری این نمایشگاه ها نیست.
نظر شما