رضا لحمیان درحاشیه اختتامیه دوره های تربیت مدرس برای ارتقا سطح مدرسان دانشگاه علمی کاربردی در مرکز فرهنگ و هنر واحد 5 آمل در گفتگو با خبرنگار مهر به تفاوت های دانشگاه علمی کاربردی با دیگر مراکز دانشگاهی در ایران اشاره کرد و افزود: دانشگاه علمی کاربردی دانشگاهی است که بر مبنای نظام آموزش عالی مهارتی استقرار دارد و سایر دانشگاه ها، نظام آموزش عالی نظری دارند.
وی به هدف از تاسیس دانشگاه علمی کاربردی اشاره کرد و اظهار داشت: به نوعی دانشگاه علمی کاربردی به دنبال افزایش مهارت ها است که بتواند مهارت را در سطح کشور افزایش بدهد و به نوعی اینگونه شود که فارغ التحصیلان دانشگاه علمی کاربردی باری بر بدنه اشتغال کشور نباشند و خودشان کارآفرین باشند.
38 مرکز علمی کاربردی در مازندران فعالیت دارند
لحمیان گفت:در مازندران 38 مرکز علمی کاربردی در چهار گروه فرهنگ و هنر، علوم کشاورزی ،صنعت ومدریت و بازرگانی در حال فعالیت هستند.
رئیس علمی کاربردی مازندران بیان کرد: در هر استان با توجه به پتانسیل های خاص همان منطقه چارچوب های نظام مهارتی و آموزشی اجرا می شود.
رضا لحمیان در خصوص برگزاری دوره های مهارتی ارتقاء سطح اساتید علمی کاربردی مازندران نیز گفت: یکی از کارهایی که در دانشگاه علمی کاربردی می خواهد اجرا شود، ارتقا سطح کیفی است که یکی از این ارتقا سطوح، سطح کیفی برای اساتیدی است که آموزش مهارت های عالی را در حال تدریس هستند، بر همین اساس مرکز امور مدرسان در ساختمان مرکزی علمی کاربردی ایران و بعد در استان ها دوره های تربیت مدرس را با عنوان های نظام آموزشی مهارتی و نظری، رفتار و روابط انسانی، فن برقراری ارتباط،روش ها و فنون تدریس ،کیفیت آموزس تدریس ،مهارت های سنجش و ارزیابی مهارت های سیاسی امنیتی و اصول تعلیم و تربیت اسلامی به مدت 40 ساعت در دانشگاه علمی کابردی واحد5 آمل برگزار شد.
وی تصریح کرد: یک مدرس باید برای دوره های آموزش مهارتی 200ساعت آموزش در 3سطح را طی کند.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی مازندران با بیان اینکه سیاست مرکز بر این است که در هر استان با توجه به پتانسیل موجودش برنامه ریزی و اجرا شود گفت: از برنامه های آینده دانشگاه علمی کاربردی در مازندران به وجود آوردن مراکز خوشه های فناور در مازندران است که در ایران دهمین استان است که توانسته دارای مجوز مرکز خوشه های فناور شود و در مازندران این مرکز در بخش ماکیان و طیور قرار است فعالیت کند.
لحمیان افزود:با توجه به پتانسیل های موجود در بخش کشاورزی رشته های که مرتبط با این بخش مهم ارایه می شود، طبق نظرسنجی های به عمل آمده در استان مازندران 13 درصد است که این بسیار کم است و یکی از اهداف مرکز علمی کاربردی مازندران ارتقا رشته های بخش کشاورزی و آموزش عالی مهارتی آن است.
وی نیز از دیگر برنامه های دانشگاه علمی کاربردی را توسعه در بخش توریستی مازندران اعلام کرد.
نظر شما