به گزارش خبرنگار مهر، علی طاهری پیش از ظهر دوشنبه در نشست خبری کارگاه آموزشی اساتید دانشگاههای استان همدان با موضوع جنگ نرم اظهار داشت: این کارگاه با عنوان جنگ نرم در سطح استانی برای اعضای هئیت علمی و با محورهای مؤلفههای قدرت نرم، ابزارهای جنگ نرم، برآورد تهدیدات و راهکارهای مقابله با جنگ نرم برگزار میشود.
وی با بیان اینکه این کارگاه در سه مرحله برگزار میشود که یکی از آنها پیشکارگاه است، افزود: در این پیشکارگاه 10 مقاله علمی در زمینه جنگ نرم به همراه پاسخنامههایی برای شرکتکنندگان ارسال میشود که در روز افتتاحیه، تحویل پاسخنامهها به منزله ثبت نام است.
رئیس سازمان بسیج اساتید استان همدان عنوان کرد: بعد از کارگاه، شرکتکنندگان باید در یک بازه زمانی مشخص، مقالاتی با رویکرد ظرفیتها، توانمندیها و تهدیدات ارائه دهند.
وی با بیان اینکه هدف از این کارگاه آشنایی افراد جامعه با جنگ نرم دشمن و راهکارهای مناسبی برای مقابله با این جنگ است، گفت: این کارگاه بیست و سومین کارگاه با موضوع جنگ نرم است که در کشور برگزار میشود و اساتید از کل دانشگاههای استان همدان در آن شرکت میکنند.
وی عنوان کرد: هدف از این کارگاه آمادهسازی آموزش عالی کشور و استان برای مقابله با تهدیدهای نرم است تا بتوان در مقابل جوسازی، شایعهپراکنی و فشارهای دشمنان ایستادگی کرد.
رئیس سازمان بسیج اساتید استان همدان با اشاره به اینکه این رسالت دانشگاه است که آگاهی لازم را در جامعه ایجاد کند تا از این طریق همه مردم آگاه شوند، گفت: باید جامعه را همراه خود کنیم.
طاهری اذعان داشت: در این کارگاه از پنج استاد معتبر دانشگاههای تهران که در زمینه جنگ نرم تخصص دارند استفاد خواهد شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان نیز با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی همدان از سال 1366 با 642 دانشجو فعالیت خود را آغاز کرد، افزود: این دانشگاه هماکنون دارای 252 عضو هیئت علمی و 300 کارمند در 120 رشته در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی است.
سعید جامه بزرگی بیان کرد: این دانشگاه با 120 هکتار فضای داخلی در چهار دانشکده در حال فعالیت است که یکی از آنها پردیس علوم و تحقیقات است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان پاسداری از ارزشهای انقلاب، تلاش در راستای وحدت حوزه و دانشگاه، عملیاتی ساختن تغییرات سهگانه رهبری، توجه به شایستهسالاری و رعایت قوانین، افزایش کیفیت علمی دانشگاه، مدیریت مشارکتی، اعتدال و میانهروی را از راهبردهای مدیریتی خود برشمرد.
وی با بیان اینکه با افق اعتدال و میانهروی بر آن هستیم تا از ظرفیتهای موجود در استان استفاده کنیم، عنوان کرد: کارگاه آموزشی سه روزه استادان دانشگاههای استان همدان با موضوع جنگ نرم از دوم تا چهارم بهمن در دانشگاه آزاد اسلامی همدان برگزار خواهد شد.
وی افزود: این کارگاه به صورت همزمان در چهار سالن و در رابطه با یک موضوع انجام میشود و 40 نفر از اساتید شهرهای دیگر اسکان داده میشوند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همدان تأکید کرد: وضعیت این کارگاهها به صورت آکادمی و علمی برگزار میشود و سعی بر آن شده تا به یک کارگاه زنده تبدیل شود.
وی جامعه هدف از این کارگاه را دانشجویان دانست و گفت: در این کارگاه بحث جنگ نرم را از نظر علمی با اساتید آغاز میکنیم چرا که اساتید یکی از اثرگذارترین افراد بر روی دانشجویان هستند.
جامهبزرگی تصریح کرد: اساتید آگاه میتوانند دانشجویان را آگاه و خط فکری آنها را مشخص کنند تا از این طریق بتوان منویات مقام معظم رهبری را در سطح جامعه گسترش داد.
وی تأکید کرد: مقوله مبارزه با جنگ نرم را باید به صورت غیر مستقیم وارد افکار جامعه کرد تا مردم پذیرای آن باشند.
نظر شما