۱ بهمن ۱۳۹۲، ۹:۳۰

گزارش خبری/

ضعف زیرساخت‌های اقامتی در استان بوشهر/ توسعه صنعت گردشگری نیازمند معرفی جاذبه‌ها

ضعف زیرساخت‌های اقامتی در استان بوشهر/ توسعه صنعت گردشگری نیازمند معرفی جاذبه‌ها

بوشهر - خبرگزاری مهر: هر چند در استان بوشهر شاهد وجود فضاهای بسیار خوبی برای حضور گردشگران هستیم ولی عدم توسعه زیرساخت‌های اقامتی در این فضاها باعث شده تا گردشگری استان بوشهر با ضعف‌های بسیار زیادی مواجه باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، استان بوشهر دارای ظرفیتهای بسیار مهمی در زمینه گردشگری است که برای توسعه این صنعت در استان بوشهر باید این ظرفیتها به خوبی شناسایی و زیرساختهای گردشگری به خوبی توسعه یابد.

بوشهر از جمله استانهایی است که همواره در ایام تعطیلات نوروز شاهد حضور خیلی عظیم مسافران نوروزی است و مردم از نقاط مختلف کشور خود را به این استان میرسانند که به گفته مسولان بیش از پنج میلیون نفر سال گذشته به استان بوشهر سفر کردند.

یکی از مهمترین راههای توسعه گردشگری در هر منطقه، ایجاد شرایط لازم برای میزبانی از گردشگران است که فضاهای اقامتی از جمله هتل، مسافرخانه و مهانپذیر و همچنین فضاهای مناسب برای پذیرایی از گردشگران مانند رستورانها و غذاخوری و کافیشاپ و . . . است.

http://www.khabarkhani.com/%D8%B9%DA%A9%D8%B3/byxpdbv01coc4kckwc48o04ok/%D8%A8%D9%88%D8%B4%D9%87%D8%B1-%DA%AF%D8%B1%D8%AF%D8%B4%DA%AF%D8%B1%DB%8C-%D8%B3%D8%B1%D9%85%D8%A7%DB%8C%D9%87-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA.jpg

فضاهای اقاماتی استان بوشهر هیچ تناسبی با فضاهای گردشگری آن ندارد و با وجود فضاهای متعدد  گردشگری، تعداد فضاهای اقامتی در استان بوشهر بسیار کم است و نمیتواند پاسخگوی تعداد گردشگران باشد.

بیشترین میزان حضور مسافران نوروزی در استان بوشهر به ایام تعطیلات نوروزی مربوط می شود که با توجه به کمبود مسافرخانهها و هتلها، بسیاری از مسافران نوروزی، شب را در چادرهای مسافرتی خود می گذرانند.

وجود بیش از ۷۰۰ کیلومتر نوار ساحلی با خلیج فارس یکی از ظرفیت های استان بوشهر در بخش گردشگری است که می توان با ساخت و توسعه پارک های ساحلی و همچنین ایجاد پلاژ های مخصوص در چند شهر، راه اندازی بازارچه های ساحلی، برگزاری جشنواره های دریایی و ساحلی، ایجاد اسکله های تفریحی و ایجاد تورهای گردشگری دریایی و. . . زمینه را برای حضور گسترده تر گردشگران در استان فراهم ساخت.

ظرفیتهای متعدد گردشگری در نقاط محتلف استان بوشهر

از جنوبیترین نقاط استان بوشهر یعنی شهرستان عسلویه تا شمال استان بوشهر یعنی شهرستان دیلم دارای نقاط گردشگری مختلفی است که داشتن بیش از 700 کیلومتر ساحل بخشی از این ظرفیتها است.

سواحل ماسهای یکی از مهمترین جاذبههای گردشگری استان بوشهر است که لازم است شرایطی مناسب برای استفاده گردشگران از این سواحل بهویژه ایجاد حمام در کنار این سواحل انجام شود.

نخلستانهای سرسبز و سربه فلک کشیده نیز جاذبه گردشگری دیگری در استان بوشهر است که این زیبایی را در ورودی شهر آبپخش به خوبی میبینیم و هیچ مسافری را بدون توقف اجازه عبور نمیدهد. وجود کانالهای پر آبدر دو سمت مسیر ورودی شهر آبپخش طراوت و نشاط خاصی به این منطقه بخشیده است تا مسافران نوروزی بتوانند از آب و طبیعت در کنار هم بهره ببرند.

بندر تاریخی سیراف نیز جاذبه گردشگری بسیار خوب دیگری است که یکی از قدیمیترین بنادر جهان است که دارای تاریخی بسیار بزرگ در زمینه دریا و دریانوردی است و سالانه گردشگران داخلی و خارجی زیادی به این منطقه سفر میکنند.

وجود پایتخت انرژی ایران در استان بوشهر نیز ظرفیت بسیار خوبی برای حضور گردشگران است؛ پارس جنوبی نمادی از عظمت و اقتدار ایران در زمینه تولید انرژی است و افراد بسیار زیادی را برای بازدید از این تاسیسات به سمت خود میکشد.

شهرهای گناوه و دیلم نیز دارای بازارهای بزرگی برای عرضه اجناس خارجی با قیمت مناسب هستند و همین بازارها بسیاری از خانوادهها را در فصول مختلف سال به سوی خود میکشانند.

استان بوشهر استانی تاریخی است که از مکانهای تاریخی آن میتوان به کنیسه یهودیان، موزه رئیسعلی دلواری، موزه مردم شناسی، کاخ تابستانی کورش، قلعه زایرخضرخان اهرمی، کنسولگری انگلستان و روسیه در بوشهر، عمارت ملک و کلیسای گرگوری اشاره کرد.

منطقه زیبای خائیز، چشمههای آبگرم معدنی اوباد اهرم، امامزاده بیبی بانو، قدمگاه عباسعلی، جنگل گلوبردکان ریز، شهر باستانی سیراف، منطقه حفاظت شده مند، زیستگاه آهو و جنگلهای حرا نیز از دیگر فضاهای گردشگری استان بوشهر است.

بوشهر گردشگری سرمایه صنعت توسعه ظرفیت تاریخی

معرفی ظرفیتهای گردشگری استان بوشهر در قالب سهمیلیون کتابچه راهنما

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به وجود بیش از یکهزار اثر تاریخی در استان بوشهر، اظهار داشت: تلاشهای بسیار زیادی برای ثبت این آثار صورت گرفته است و در حال حاضر 300 اثر ثبت ملی شده است.

نصرالله ابراهیمی با اشاره به برخی از ظرفیتهای تاریخی استان بوشهر، اضافه کرد: آثار متعدد تاریخی در استان بوشهر وجود دارد که برخی از این آثار متعلق به بیش از چهار هزار سال است و لازم است که این ظرفیتها به خوبی معرفی شوند.

وی اضافه کرد: استان بوشهر در ماههای پایانی سال و تعطیلات نوروز دارای اب و هوایی بسیار مناسب برای حضور گردشگران است که هر ساله شاهد حضور گسترده مسافران از نقاط مختلف کشور در استان بوشهر هستیم.

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر در ارتباط با معرفی جاذبههای گردشگری استان بوشهر، تصریح کرد: با انتشار 10 نمونه مختلف اقلام تبلیغاتی جاذبههای گردشگری استان بوشهر را معرفی خواهیم کرد.

ابراهیمی با اشاره به انتشار نقشه، کتاب عکس بوشهر، ساک دستی، بسته راهنمای کودکان، کتابچه معرفی جاذبهها و .... اشاره کرد و افزود: سه میلیون کتابچه معرفی جاذبههای استان بوشهر چاپ و بین مسافران نوروزی توزیع میشود.

لزوم توسعه ظرفیتهای اقامتی در استان بوشهر

استاندار بوشهر در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: استان بوشهر دارای ظرفیتهای بسیار زیادی در زمینه گردشگری است که باید تلاش کنیم تا از این ظرفیتها به خوبی بهره ببریم و زمینه حضور گردشگران در استان را فراهم سازیم.

مصطفی سالاری با بیان اینکه ایجاد امکانات رفاهی و تفریحی در روستاهای ساحلی استان بوشهر از راهکارهای مناسب افزود: برای توسعه این صنعت است، باید شرایط لازم را برای حضور گردشگران فراهم کنیم.

وی تصریح کرد: باید با استفاده از مشاوران و صاحب نظران در راستای معرفی و شناسایی آثار تاریخی و گردشگری استان بوشهر گام برداریم تا شاهد حضور هر چه بیشتر گردشکران در استان باشیم.

استاندار بوشهر با اشاره به ظرفیتهای خوب گردشگری در طبیعت زیبا و منحصر به فرد خلیج نایبند و منطقه صنعتی پارس جنوبی، گفت: اجرای طرح های مهم و اساسی فرهنگی و تاریخی استان برای جذب گردشگر ضروری است.

وی با تاکید بر لزوم توسعه زیرساختهای اقامتی استان بوشهر، بیان داشت: شهرستان گناوه دارای ظرفیتهای خوبی برای حضور گردشگران است که باید شاهد توسعه زیرساختهای اقامتی در این مناطق باشیم.

کد خبر 2218079

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha