به گزارش خبرنگار مهر، مدیر کل سابق محیط زیست استان اردبیل در جلسه تودیع و معارفه مدیران کل محیط زیست اردبیل با اشاره به عملکرد خود در طول مدت خدمت تصریح کرد: در طول سه سال اخیر درآمدهای محیط زیست استان از 500 میلیون ریال به دو میلیارد و 500 میلیون ریال افزایش یافته است.
علی حمیدی رضی افزود: علاوه بر این در جهت استفاده بهینه از امکانات موجود عملکرد جهاد گونه محیط زیست در حوزه های مختلف مشهود است.
وی از جمله شاخصهای حاصل شده را افزایش 14 درصدی مناطق ممنوع الشکار عنوان کرد و افزود: با وجود مقاومتها تلاش شد نرخ شکار وحوش به ویژه گونه های کمیاب کاهش یابد.
کاهش سالانه 25 درصد جواز شکار
به گفته حمیدی رضی سالانه 25 درصد در جواز صادره برای شکار با کاهش مواجه بودیم و تعداد جواز صادر شده از پنج هزار و 678 مورد در سال 90 به هزار و 200 مورد در سال جاری رسیده است.
وی تحقق این مهم را از آرمانهای حامیان محیط زیست عنوان کرد و افزود: کاهش نرخ شکار موجب شد بسیاری از گونه های در معرض تهدید انقراض احیا شوند.
کنترل تولید پلاستیک و ظروفی یکبار مصرف
مدیر کل سابق محیط زیست استان اضافه کرد: علاوه بر این در مدیریت پسماند، بازیافت کاغذ، تفکیک زباله از مبدا و تولید ظروف یکبار مصرف شیمیایی نیز اقدامات مطلوبی صورت گرفته است.
وی افزود: با کنترل ارائه مجوز برای ایجاد واحدهای تولید پلاستیک زمینه تولید محصولات غیر قابل بازیافت در طبیعت محدود شده است.
استفاده از ظرفیت مشارکت مردمی
در این مراسم همچنین مدیر کل جدید محیط زیست استان از جمله برنامه های خود را توجه به استعدادهای شاخص محیط زیست استان عنوان کرد و افزود: برای حفاظت از منابع محیط زیست باید از توان مشارکت مردمی بهره گرفت.
سید رضا موسوی تاکید کرد: از جمله پتانسیلهای مردمی سمنهای محیط زیست است که با فعال سازی آن می توان تعداد قابل توجهی از حامیان محیط زیست را با برنامه های جاری همراه کرد.
وی ابراز امیدواری کرد با مشارکت دستگاه های همکار پروژه های حمایتی محیط زیست با سرعت بیشتری وارد فاز اجرایی شود.
نظر شما