۴ بهمن ۱۳۹۲، ۱۰:۲۹

وزیر بهداشت اعلام کرد؛

اولویتهای وزارت بهداشت در هدفمندی یارانه ها/ وضعیت هزینه های درمان در سال آینده

اولویتهای وزارت بهداشت در هدفمندی یارانه ها/ وضعیت هزینه های درمان در سال آینده

وزیر بهداشت اولویت‌های این وزارتخانه در زمینه چگونگی هزینه‌کرد درآمد اختصاص یافته از هدفمندی یارانه‌ها به حوزه سلامت را اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر سیدحسن هاشمی در حاشیه افتتاح بخشهای جدید بیمارستان فارابی، درباره تصمیم اخیر دولت مبنی بر لحاظ بخشی از درآمد هدفمندی یارانه‌ها به حوزه سلامت، گفت: قطعا این عزم در مجلس هم وجود دارد و نمایندگان نیز با مشکلات حوزه سلامت و به ویژه مشکلات مناطق محروم آشنا هستند.

وی درباره برنامه‌های وزارت بهداشت در زمینه چگونگی هزینه‌کرد درآمد ناشی از هدفمندی یارانه‌ها در حوزه سلامت گفت: در قالب طرحی که داده‌ایم مشخص است که چه ماموریت‌هایی را باید انجام دهیم. اولویت نخست بهداشت عمومی از سطح روستا تا کلانشهرها است. به این ترتیب شبکه باید برای نخستین بار کامل و این زنجیره‌ها به یکدیگر متصل شوند. این امر به ویژه در حاشیه شهرها بسیار مهم است.

هاشمی افزود: پس از آن، آنچه که مورد هدف ماست در قالب بسته‌های خدمتی تعریف شده که به دنبال آن باید سهم مردم در پرداخت هزینه‌های سلامت کاهش یابد.

وی در پاسخ به این سئوال که پیش بینی شما از کاهش هزینه‌های درمان در سال آینده چیست، گفت:‌ اگر بتوانیم 10 درصد هزینه‌ها را کاهش دهیم، موفق خواهیم شد. لازم است این وضعیت به هم ریخته مراکز دولتی سامان یابد. از طرف دیگر هنوز بخشی از برنامه‌هایمان در حوزه دارو روی زمین است. این موضوع به ویژه درباره بیماران مزمن بسیار اهمیت دارد؛ چرا که ناچارند هر روز بخشی را برای داروهایشان در سبد هزینه‌هایشان ببینند. در مجموع ساماندهی تمام این مسائل بستگی به آن دارد که چه مقدار اعتبار برای حوزه سلامت در نظر گرفته خواهد شد.

وزیر بهداشت درباره تعرفه‌های تشخیصی درمانی سال 93 ، اظهارداشت: به این منظور جلسه مشترکی با وزارت رفاه و سازمانهای بیمه گر داشتیم و مقرر شده این مبحث تا پایان بهمن ماه قطعی شود.

وی درباره بیمارستان فارابی و همچنین بیمارانی که از سایر نقاط کشور به این بیمارستان ارجاع داده می‌شوند نیز گفت: بیمارستان فارابی بیش از هفت دهه است که به تهران و کل کشور ارائه خدمت می‌کند. بخش عمده‌ای از مراجعات آن نیز اورژانسی است. البته ارجاع بیماران از سایر نقاط کشور به این بیمارستان به نوعی یک مشکل فرهنگی است؛ چرا که شاید 20 – 30 سال گذشته امکانات و تجهیزات کمتری فراهم بود، اما اکنون این امکانات در سراسر کشور فراهم است.

وی افزود: البته مدعی توزیع مناسب در سراسر کشور نیستم اما مراکز استانها و همچنین برخی شهرهای بزرگ از شرایط و امکانات لازم برخوردارند. مردم نیز باید سعی کنند تا خدمت لازم را در نزدیک ترین مرکز دریافت کنند.

کد خبر 2220286

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha