به گزارش خبرنگار مهر، هانی قلی پور ظهر شنبه در جلسه شورای هماهنگی مدیران تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان که در سالن جلسات صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان برگزار شد، اظهار داشت: از 170 هزار خانوار کشاورز، روستایی و عشایر گیلان 47 هزار خانوار در 16 شهرستان و 43 بخش تحت پوشش بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر قرار گرفته اند.
وی افزود: در استان 500 خانوار نیز مستمری ناشی از فوت و حقوق مستمری دریافت می کنند.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر گیلان گفت: استان های شمالی اعم از گیلان، مازندران و گلستان به دلیل فرهنگ نزدیک به همی که دارند عملکرد آنها یکدست است و تاثیرگذاری فرهنگ در عملکرد این استان ها نقش مهمی داشته است.
وی اذعان داشت: مردم گیلان مردمی با قلب رئوف و مهمان پذیر هستند، افق آینده زندگی آنان نقد و یکساله است و می توان گفت که مردم گیلان همانند استان هایی مثل یزد به دنبال سرمایه گذاری نبوده و به دنبال معیشت روزمره ای هستند.
قلی پور ادامه داد: این شیوه زندگی در بین کشاورزان، روستائیان و عشایر استان موجب می شود که تا سن کهولت برای تامین معاش مجبور به کار باشند.
وی تصریح کرد: در مدت 8 سال فعالیت صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر در گیلان به منظور ترویج فرهنگ استفاده از این بیمه در بین روستائیان و عشایر بیش از 140 همایش در بخش ها و شهرستان های استان برگزار شده است.
قلی پور با تاکید بر لزوم فرهنگ سازی و ترویج فرهنگ بیمه در بین کشاورزان، روستائیان و عشایر بیان داشت: در این راستا باید ساماندهی نهادینه ای صورت گیرد و تبلیغات رسانه ای در این حوزه افزایش یابد.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان متذکر شد: از آنجایی که مردم به تبلیغات رسانه ای اعتماد دارند می توان از ظرفیت تبلیغات رسانه ای برای شناسایی بیشتر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر در بین مردم استفاده کرد.
نظر شما