به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی مولوی شامگاه چهارشنبه در جلسه پیگیری موانع و مشکلات طرح احداث کارخانه GTL نهاوند در سالن شهدای فرمانداری اظهار داشت: برای احداث این کارخانه در شهرستان نهاوند به دو نوع تأمین اعتبار ارزی و ریالی نیازمندیم.
مولوی گفت: تأمین اعتبار ارزی آن توسط مجری طرح با امضا قرارداد و تعهد با شرکت چینی انجام شده است و برای حل مشکل اعتبار ریالی این طرح نیز جلسه ای با مدیر عامل بانک ملی کشور برگزار شد و توافقات لازم برای گشایش اعتبار بعمل آمد.
وی افزود: پروژه GTL نهاوند (پالایشگاه نفت و گاز) با ظرفیت دو هزار و 200 بشکه بنزین و گازوییل با استاندارد روز دنیا است و تولید آب مقطر و واکسن خوراکی که برای نگهداری میوهها استفاده میشود، از فرآوردههای تولیدی این طرح است.
فرماندار شهرستان نهاوند عنوان کرد: کارخانه GTL نهاوند در روستای عبدالملکی از توابع بخش خزل در زمینی به مساحت سه هزار متر مربع در حال احداث است که تاکنون 22 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و به طور مستقیم برای 200 نفر اشتغالزایی خواهد داشت.
مجتبی مولوی ادامه داد: آب و برق و گاز مورد نیاز این کارخانه مهم تأمین و عملیات حصار کشی و راه دسترسی به این کارخانه نیز به پایان رسیده است.
مولوی گفت: گاز طبيعي يكي از عمده ترين مواد سوختي در تامين انرژي است ولي هزينه انتقال آن در قبال انرژي كه تامين مي كند تقريبا بالا است، بنابراين در حال حاضر جهت عرضه گاز طبيعي به بازارهاي مصرف سعي مي شود تا با انواع روش هاي فيزيكي و شيميايي آن را به موادي با ارزش افزوده بالا و همچنين سهل الانتقال تبديل نمود تا راه براي استفاده هرچه بيشتر از گاز طبيعي مهيا شود که احداث کارخانه GTL به منظور تحقق این موضوع است.
وی با اشاره به اینکه تکنولوزی و فن آوری مورد استفاده در ساخت این کارخانه و دستگاه های مورد نیاز بر اساس آخرین استانداردهای روز دنیا است، افزود: احداث کارخانه GTL نهاوند و بهره برداری از آن می تواند موجب رشد و شکوفای صنعت نهاوند باشد.
نظر شما