به گزارش خبرنگار مهر، جهانگیر حبیبی ظهر سه شنبه در پایان بازديد ار تاسيسات آبي استان هرمزگان با حضور در جمع خبرنگاران، بیان کرد: با توجه به خشكساليهاي طولاني در استان هرمزگان بايد توجه ويژه اي به مديريت مصرف بخصوص در بخش آب كشور شود.
حبيبي افزود: در كنار بهره برداري از سدها و تاسيسات آبي، به نگهداري و حفاظت از اين تاسيسات توجه جدي شود.
وي تعداد سدهاي در حال بهره برداري كشور را 364 سد اعلام كرد و گفت: از اين تعداد 3 سد در استان هرمزگان واقع شده كه ايمني، پايداري و علاج بخشي اين سدها بايد در دستور كار آب منطقه اي قرار گيرد.
وي همچنين خواستار كد ويژه تحت عنوان ايمني ، پايداري و علاج بخشي براي پايش سدها در وزارت نيرو شد.
حبيبي به جايگاه سدسازي در كشور اشاره كرد و گفت: به دليل همزمان نبودن ميزان روان آب هاي جاري با نيازهاي آبي ما، ساخت سدهايي نظير جگين و گابريك در مناطقي نظير جاسك و بشاگرد به عنوان سازه هاي ذخيره و تنظيم كماكان بايستي در كشور ادامه يابد.
معاون حفاظت و بهره برداري شركت مديريت منابع آب با اشاره به اهميت و نقش مشاوران و پيمانكاران در زمان مطالعه و اجراي طرحهاي بخش آب و به خصوص سدسازي ، خواستار دقت كافي در انتخاب آنها شد و افزود: در زمان بهره برداري هم اين مشاوران و پيمانكاران بايد جوابگوي نياز آب منطقه اي ها باشند.
حبيبي با بيان اين واقعيت كه درآمد حاصل از فروش آب تناسبي با هزينه هاي نگهداري و بهره برداري از سدها و تاسيسات آبي ندارد تاكيد كرد: براي بهبود و بهربرداري از اين تاسيسات نياز به منابع اعتباري بيشتري داريم كه بايد از منابع دولتي كمك بگيريم.
نظر شما