به گزارش خبرگزاری مهر، احمد فاضلیان عصر شنبه در گرگان گفت: اگر می خواهند برخورد های صورت گرفته با متخلفان موثر و کارآمد باشد باید در این بخش بیشتر روی متخلفان کلان و عمده متمرکز شوند، باید حواسمان باشد برخی افراد با توجیهات و مصلحت اندیشی ها زمینه را برای باج دهی به متخلفان فراهم نکنند.
این مقام ارشد قضایی با بیان این که برخوردها باید در چارچوب قانون و بر مبنای حمایت از مردم باشد افزود: در شرایط حساس کنونی مردم از مسئولان به ویژه مسئولان تعزیرات حکومتی انتظار دارند با نظارت بیشتر بر بازار ، عرصه را برای متخلفان اقتصادی که با دست بردن در بازار، امنیت اقتصادی مردم را مختل می کنند، تنگ تر کنند.
وی در ادامه سخنان خود با بیان این که در آستانه ابلاغ قانون جدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز در کشور هستیم گفت: نوآوری ها و تغییرات دیده شده در این قانون، مستلزم برگزاری دوره های آموزشی برای قضات است.
در ادامه این نشست مدیرکل تعزیرات حکومتی استان نیز با تشریح عملکرد ده ماهه این اداره کل از تشکیل بیش از 9 هزار پرونده برای متخلفان در حوزه های اقتصادی استان از ابتدای سال جاری تاکنون خبر داد و گفت: این متخلفان به پرداخت نزدیک به 27 میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شده اند.
حسین حسن پور افزود: 7 هزار و 800 فقره از این پرونده ها در بخش کالا و خدمات، یکهزار و 500 مورد در حوزه بهداشت و 35 فقره از این پرونده ها نیز در بخش قاچاق کالا و ارز است.
وی گرانفروشی، درج نکردن قیمت روی کالاها، احتکار، نگهداری و عرضه کالای قاچاق را از جمله تخلفات درج شده در این پرونده ها عنوان کرد و افزود: این پرونده ها در 7 شعبه بدوی و تجدید نظر این اداره رسیدگی شده است.
سپس معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان پیشنهاد تشکیل واحد پیشگیری از وقوع جرم در اداره کل تعزیرات حکومتی استان را مطرح کرد و گفت: با تشکیل این واحد و برگزاری دوره های آموزشی می توان از بروز جرم در این حوزه پیشگیری کرد.
نظر شما