به گزارش خبرنگار مهر، بهرام غیبی ظهر چهارشنبه در حاشیه آیین افتتاح خانه داوطلب در روستای "تقی دیزج" اردبیل به خبرنگار مهر گفت: بیشترین تعداد این خانه های داوطلبی با 17 مورد در شهرستان اردبیل به عنوان مرکز استان راه اندازی شده است.
وی با اشاره به عضوگیری خانه های داوطلبی از بین جوانان و علاقمندان روستایی به عنوان جمعیت هلال احمر تاکید کرد: هم اکنون بیش از 14 هزار و 325 نفر در خانه های داوطلبی روستایی راه اندازی شده عضو هستند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان برپایی خانه های داوطلبی را گامی مهم در جهت تحقق اهداف انسان دوستانه و خیرخواهانه جمعیت هلال احمر برشمرد و تاکید کرد که این خانه ها پل ارتباطی میان توان توانمندان و نیاز نیازمندان میباشد.
وی هدف از تاسیس خانه داوطلبی را مشارکت و همفکری بیشتر اعضاء داوطلب در فعالیتهای عامالمنفعه جمعیت هلال احمر دانست و متذکر شد: ارائه آموزشهای امدادی از اهداف اصلی خانههای داوطلبی به منظور حضور به موقع امدادگران در حوادث و فعالیتهای بشردوستانه می باشد.
غیبی با اشاره به راه اندازی خانه داوطلبی روستای تقی دیزج عنوان کرد: این خانه داوطلبی که زمین آن از سوی یکی از خیرین روستای تقیدیزج به جمعیت هلال احمر اهداء شده در پایگاه بین شهری محور اردبیل _ مغان راه اندازی شده است.
امدادرسانی به 66 نفر در راهپیمایی 22 بهمن
وی همچنین از امدادرسانی و خدمات رسانی به 950 نفر طی راهپیمایی روز 22 بهمن در این استان خبر داد و تصریح کرد: نیروهای امدادی جمعیت هلال احمر با بکارگیری تجهیزات کامل امدادی به 66 نفر از مراجعه کنندگان خدمات درمانی سرپایی ارائه کرده و دو نفر از مصدومین را به مراکز درمانی انتقال دادند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان با اشاره به برپایی 27 چادر امدادی در مسیر راهپیمایی یادآور شد: علاوه بر خدمات امدادی با توزیع فرمهای عضوگیری و آموزش چهره به چهره، به 856 نفر نیز در جریان راهپیمایی 22 بهمن خدماتی از قبیل تست قند خون و فشار خون ارائه شد.
وی با اشاره به ساماندهی به 509 نجاتگر، امدادگر و پرسنل با 24 دستگاه آمبولانس، 12دستگاه خودروی پشتیبانی و سه دستگاه موتور سیکلت امدادی در روز 22 بهمن عنوان کرد: اکیپ امداد و نجات در راستای تسريع در امدادرساني به آسيب ديدگان احتمالي ساماندهی شده بود.
نظر شما