به گزارش خبرنگار مهر، اسداالله حاجیانی صبح جمعه در نشست هماهنگی راهاندازی این درمانگاه که با حضور مسئولین مرتبط در سالن اجتماعات بخشداری کاکی برگزار شد اظهار داشت: برپایی درمانگاه تخصصی در نوع خود بسیار ارزشمند است و می تواند خدمات خوبی به محرومین این بخش ارائه دهد.
وی اضافه کرد: با تلاشهای صورت گرفته و با همکاری سازمان جامعه بسیج پزشکی استان بوشهر درمانگاه تخصصی صحرایی به مدت سه روز در بخش کاکی استقرار پیدا می کند و بخش کاکی آماده هر نوع همکاری در این زمینه است.
حاجیانی گفت: این درمانگاه در روزهای ششم،هفتم وهشتم اسفندماه سال جاری در شهر بادوله و با ویزیت ودارو رایگان مستقر خواهد شد و به مردم این بخش خدمات ارائه خواهد کرد.
لزوم شبانهروزی شدن داروخانه و آزمایشگاه روتین ازدواج
وی افزود: با توجه به همجواری این بخش با شهرهایی همچون آبدان، بردخون و شنبه وطسوج و پتانسیل های موجود از جمله جمعیت راه اندازی بیمارستان صحرایی در این بخش نیز ضروری است.
سرپرست بخشداری کاکی همچنین خواستار شبانه روزی شدن داروخانه و آزمایشگاه روتین ازدواج در این بخش شد و خاطر نشان کرد: پانسیون چهار واحدی کاکی از پیشرفت فیزیکی 70 درصدی برخوردار است که امیدواریم هر چه زودتر به بهره برداری برسد.
حضور 9 پزشک متخصص در درمانگاه صحرائی
رئیس شبکه بهداشت ودرمان شهرستان دشتی نیز گفت: در راستای سیاستهای محرومیتزدایی بسیج جامع پزشکی استان با همکاری این شبکه به مدت سه روز و با حضور 9 متخصص در شهر بادوله به مردم این بخش خدمات رایگان ارائه خواهند داد.
دکتر اصغر بحرانی افزود: این درمانگاه در زمینه های زنان و زایمان، چشم پزشک، گوش، حلق وبینی، رادیولوژی، اطفال، دندانپزشکی، پزشک عمومی خدمات می دهد.
معاون بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر نیز گفت: انشاءالله پیگیری خواهد شد تا در سال 93 بیمارستان صحرایی در بخش کاکی به مدت هفت روز مستقر شود و بتواند به مردم این بخش خدمات ارائه دهد.
نظر شما