به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از پايگاه خبري پليس، سرهنگ" اسداله زحمتکش " در تشريح حوزه فعاليت فتا و اولويتهاي اين پليس، گفت: پليس فتا به کليه جرايم فضاي سايبري شامل جرايم اقتصادي، برداشت از حسابهاي بانکي، فيشينگ، جرايم اخلاقي، مزاحمتها در شبکههاي اجتماعي و به طور کلي همه موضوعاتي که مبتلا به مردم است رسيدگي ميکند و در بين اين مسائل، برداشت از حساب مردم بيشترين آمار جرايم را به خود اختصاص داده است.
رييس پليس فتاي کرمانشاه در مورد عملکرد 10 ماهه سال جاری اين پليس در کرمانشاه بيان داشت: در ده ماه سال جاري بيش از 90 درصد جرائم انجام شده توسط کلاهبرداران و متهمان کشف شده و 59 درصد از تخلفات فضاي مجازي در کرمانشاه به برداشتهاي اينترنتي غيرمجاز از حساب افراد اختصاص داشته است .
وي اضافه کرد: نا آشنايي بيشتر افراد جامعه به زبان انگليسي ، مهمترين عامل وقوع اين جرائم در استان است ، پليس فتا در اين خصوص جلساتي را با شوراي عالي بانکها در سطح استان برگزار نموده که نتايج و مصوبات مطلوبي در پي داشته است.
اين مقام مسئول در خصوص دومين جرم شايع سايبري استان تصريح کرد: کلاهبرداريهاي رايانهاي و هتک حيثيت و نشر اکاذيب با 14 درصد دومين رتبه را در اين استان به خود اختصاص داده است.
زحمتکش در پايان ياد آور شد: در اين نوع جرائم، کلاهبرداران با ارسال ايميلهايي به "آيدي" افراد با عناوين مختلفي از قبيل برنده شدن در قرعهکشي مبالغي را از اشخاص کلاهبرداري ميکنند و در جرائمي از قبيل هتک حيثيت و نشر اکاذيب فرد مجرم با انتشار مطالب کذب و دروغين درباره اشخاص و يا انتشار تصاوير خصوصي آنها مرتکب جرم مي شود که تقريباً همگي آنها کشف شده اند.
نظر شما