به گزارش خبرگزاری مهر، این تفاهم نامه در حضور رییس انجمن نمایشگاهی اندونزی، سفیر اندونزی در ایران، سفیر ایران در اندونزی، رییس کمیته توسعه روابط ایران در اتاق بازرگانی و صنایع اندونزی، رییس اتاق بازرگانی ایران و رییس اتاق بازرگانی اندونزی امضا شد. تفاهم نامه مذکور فی مابین انجمن نمایشگاه های ایران و انجمن شرکت های نمایشگاهی اندونزی و با هدف تسهیل و تسریع همکاری های دو طرفه بین اعضای انجمن نمایشگاه های ایران و اندونزی، حمایت از اعضای دو انجمن در زمینه های تبلیغاتی و آموزشی و ایجاد یک کانال رسمی بین صنعت نمایشگاهی دو کشور امضا شده است.
رسول محققیان که در جمع هیئت 50 نفره متشکل از مسوولان و مقامات اقتصادی بلند پایه کشور، سفری یک هفته ای به جاکارتا داشت در این خصوص اعلام کرد: توافق در خصوص همکاریهای دو طرفه نمایشگاهی به ویژه در نمایشگاه های ساختمان و کاشی و سرامیک اصفهان و جاکارتا از دیگر دستاوردهای این سفر بود.
غلامحسین شافعی رییس اتاق بازرگانی ایران، معاون و رییس دفتر آسیا و اقیانوسیه اتاق ایران، فولادگر رییس کمیسیون اصل 44 و عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، مدیر عامل بانک سینا، رؤسای اتاق های بازرگانی استان های مختلف کشور، مدیران عامل شرکت های خصوصی فعال در عرصه اقتصاد و کارآفرینان برتر حوزه های صنایع غذایی، صادرات، ساخت و ساز، بسته بندی، نفت، گاز و پتروشیمی، فرش دستباف و سیمان از جمله اعضای این هیأت بلند پایه اقتصادی بودند که در ادامه سفر خود با مسوولین اقتصادی و اتاق بازرگانی این کشور ملاقات داشتند.
همچنین بازدید از دو مرکز نمایشگاهی بزرگ جاکارتا و مرکز قراردادهای جاکارتا (Jakarta Convention Center و Jakarta International Expo ) و ملاقات با مدیران این دو مجموعه از دیگر برنامه های این سفر بود.
در این سفر همچنین قرارداد سرمایه گذاری نفتی 3 میلیارد دلاری ایران در اندونزی برای ساخت پالایشگاهی در حومه جاکارتا به امضای طرفین ذیربط (شرکت نفت نخل بارانی پردیس با شرکت کراسندو اندونزی) رسید.
به گزارش "جاکارتا پست" روزنامه چاپ جاکارتا این قرارداد را می توان بزرگ ترین دستاورد سفر هیأت اقتصادی ایران به جاکارتا دانست. این روزنامه همچنین از قول "رودی رجب" رییس اتاق بازرگانی اندونزی نوشت: طبق برنامه زمان بندی شده شرکت ایرانی عملیات ساخت را از سال 2015 آغاز می کند و تا سال 2018 به بهره برداری خواهد رساند.
همچنین قرار است روزانه 200 تا 300 هزار بشکه نفت مورد نیاز برای پالایش در این تأسیسات تا مدت 20 سال از سوی طرف ایرانی تأمین شود. غلامحسین شافعی، رییس اتاق ایران که به همراه 50 کارآفرین ایرانی در نخستین دور سفر به جنوب شرقی آسیا به جاکارتا سفر کرده ابراز امیدواری کرد: این رویداد باب گسترش مناسبات ایران را نه تنها با اندونزی بلکه با سایر کشورهای منطقه باز کند.
نظر شما