به گزارش خبرنگار مهر، سید عنایت الله معافی پیش از شنبه در مراسم افتتاح دانشگاه علمی و کاربردی مهارت شهرستان راور در سخنانی به اهمیت وجود این دانشگاه ها در کشور پرداخت.
وی دانشگاه های علمی و کاربردی را نیاز جامعه توصیف کرد و افزود: در زمان های گذشته با توجه به وجود دانشگاه های تئوری محوری مشکلات زیادی برای فارغ التحصیلان برای ورود به کار وجود داشت.
رابطه دانشگاه و صنعت اصلاح شود
وی رابطه دانشگاه و صنعت در کشور را نامطلوب دانست و ادامه داد: متاسفانه در گذشته دانشجویان ما فقط مسائل تئوری را در دانشگاه ها فرا می گرفتند و مهارت های لازم را کسب نمی کردند.
وی راه اندازی دانشگاه های علمی و کاربردی را راهی برای مهارت آموزی در جامعه اعلام کرد و اظهارداشت: امروز دانشجویان ما با توجه به نیاز های صنعت آموزش می بینند.
رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان کرمان نهارت آموزی را نیاز جامعه برای برون رفت از تحریم ها و مشکلات اقتصادی عنوان کرد.
وی گفت: اگر جوانان و دانشجویان ما آموزش های لازم را برای ورد به محیط کار و اشتغال بیاموزند دیگر نیاز به افراد و متخصص از خارج از کشور نیست.
بسترسازی برای راه اندازی تحصیلات تکمیلی در دانشگاه های علمی و کاربردی
معافی با اشاره به بسترسازی برای راه اندازی تحصیلات تکمیلی در دانشگاه های علمی و کاربردی در سطح استان کرمان تصریح کرد: از سال 84 راه برای تحصیلات تکمیلی دانشجویان دانشگاه های علمی و کاربردی باز شده است.
وی با تاکید بر ورود دانشجویان دانشگاه های مهارت به بازار کار و کارآفرینی تصریح کرد: تعداد زیادی از فارغ التحصیلان این دانشگاه به راحتی جذب بازار کار می شوند.
این مسئول دانشگاهی در استان کرمان از وجود مراکز مختلف دانشگاه علمی و کاربردی در سطح استان خبر داد و افزود: امروز جوانان به راحتی می توانند جذب این دانشگاه ها شوند.
معافی امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی این دانشگاه ها را خوب توصیف کرد و افزود: امروز بسیاری از امکانات دانشگاه های علمی و کاربردی از دیگر دانشگاه های سطح استان کرمان مجهز تر است.
رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان کرمان ابراز امیدواری کرد: به زودی در همه مناطق و شهرستان های استان دانشگاه علمی و کاربردی وجود داشته باشد.
وی در پایان استقبال جوانان از دانشگا های علمی و کاربردی را خوب توصیف کرد.
نظر شما