دكتر "بيژن زاده" در گفتگو با خبرنگار دانشگاهي "مهر"، افزود: در هيچ جاي دنيا آزمون دوره دكتري به صورت سراسري و عمومي برگزار نمي شود. داوطلب شركت در آزمون دوره دكتري به مدارج تحصيلي دست يافته است و بايد بر اساس پژوهش و تحقيق گزينش شود.
براي جلوگيري از ورود تبعيض و اعمال سليقه هاي شخصي، بايد نظارتي دقيق و كارشناسي بر نحوه برگزاري مصاحبه صورت گيرد. اين نظارت از سوي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري عدالت لازم را در نحوه انجام مصاحبه برقرار مي كند |
رييس منطقه 10 دانشگاه پيام نور تصريح كرد: در صورت برگزاري عمومي آزمون دكتري، اساتيد نمي توانند جهت انجام پروژه هاي تحقيقاتي از دانشجو اطلاعات و دانش كافي را دريافت كنند كه اين موضوع، كار با دانشجو را براي استاد راهنما مشكل مي كند.
وي در ادامه افزود: آزمون دوره دكتري بايد به صورت داخلي و همراه با مصاحبه برگزار شود. براي جلوگيري از ورود تبعيض و اعمال سليقه هاي شخصي، بايد نظارتي دقيق و كارشناسي بر نحوه برگزاري مصاحبه صورت گيرد. اين نظارت از سوي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري عدالت لازم را در نحوه انجام مصاحبه برقرار مي كند.
"بيژن زاده" خاطرنشان كرد: با به كارگيري اساتيد مجرب و امين در امور اجرايي حقي از ديگر دانشجويان ضايع نمي شود.
با كاهش درصد تاثير مصاحبه در آزمون دوره دكتري و اختصاص نمره بيشتر به آزمون كتبي مي توان بسياري از مشكلات در انتخاب تبعيض گونه دانشجويان دوره دكتري را مرتفع خواهد شد |
رييس منطقه 10 دانشگاه پيام نور اظهار داشت: با كاهش درصد تاثير مصاحبه در آزمون دوره دكتري و اختصاص نمره بيشتر به آزمون كتبي مي توان بسياري از مشكلات در انتخاب تبعيض گونه دانشجويان دوره دكتري را مرتفع خواهد شد.
وي دررابطه با پذيرش دانشجويان بورسيه دكتري خاطرنشان كرد: دانشجوي دكتري بورسيه پشتيبان مالي دانشگاه در برگزاري دوره هاي دكتري است و دانشگاه ها ناگزير از پذيرش اين دانشجويان هستند.
نظر شما