به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام ناصر الدين نوري زاده شامگاه سه شنبه در نشست با بانوان فرهيخته ابراز داشت: هدف سازمان براي استفاده از بانوان فرهيخته براي رصد نيازهاي فرهنگي و اجتماعي حوزه بانوان است و البته آنان مي توانند در همه عرصه ها نقش مهمي را ايفا كنند.
وي افزود: بانوان فرهيخته به خوبي مي توانند به عنوان الگوي نمونه زن مسلمان شناخته شوند و براي حضور اجتماعي زنان در جامعه نقش محوري و اساسي را ايفا كنند.
وي با بيان اينكه نقش بانوان در تربيت بسيار مهم است، اظهار داشت: آنان مي توانند در استانها نيازهاي فرهنگي را رصد كنند و با هدف گذاري معضلات آنها را الويت بندي كنند و در استان هاي خود پيگيري نمايند.
وي ادامه داد: بانوان اگر خود به اين نقش پي ببرند مي توانند شاهد تحولات زيادي باشند و البته بايد تلاش كنند به سمت خانواده بروند، چرا كه اثر گذارترين نهاد در حوزه تعليم و تربيت خانواده است.
اين مسئول با اشاره به اينكه بانوان مي توانند در مسير تقويت مباني ديني و انديشه هاي اسلامي گام بر دارند، خاطرنشان كرد: آنان بايد بتوانند جبهه فرهنگي و اعتقادي را تقويت كنند و حساسيت هاي موجود را شناسايي كرده تا بتوانيم راه كارهاي درستي را در اين زمينه هاي بينديشيم.
وي افزود: بايد تسهيلات در اختيار اين افراد قرار بگيرد تا بتوانند در راستاي گسترش تبليغات اسلامي در جامعه و لزوم فعال سازي موارد مورد انتظار تلا كنند و زمينه را براي رفع آسيب ها فراهم كنند.
مدير كل امور فرهنگي، رسانه و فناوري هاي نو سازمان تبليغات اسلامي با عنوان اينكه دشمن با تمام توان در عرصه فرهنگي وارد شده، اذعان داشت: متاسفانه دشمن با تمام توان در عرصه فرهنگي خانواده ها و جوانان وارد شدند و منويات و اعتقادات را مورد هجوم و ظهور و بروز آنها در حال حاضر در مسائل مختلف از جمله حجاب و عفاف و تسهيل روابط بين زن و مرد نشان داده مي شود.
وي اضافه كرد: تجمل گرايي و ماهوراه ها باعث شده تا عقايد فرهنگي به سادگي در بين ما رواج پيدا كند و آسيب هاي دوره هاي قبل با ورود دستگاه ها و تكنولوژي هاي جديد بيشتر شده كه بايد با دانش و مهارت بالا بتوانيم اين آسيب ها را كمتر كنيم.
نظر شما